RONDE VAN DE ISARD D`ARIEGE
 
 France
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1999   James Burrow (gbr)   Philippe Koehler (fra)   Nicolas Fritsch (fra)  
2000   Graziano Gasparre (ita)   Patrick Sinkewitz (ger)   Thomas Bodo (fra)  
2001   Christophe Le Mevel (fra)   Yoan Charpenteau (fra)   Michael Creed (usa)  
2002   Markus Fothen (ger)   Thomas Kaufmann (ger)   Michael Creed (usa)  
2003   Jonathan Patrick McCarty (usa)   Markus Fothen (ger)   Saul Raisin (usa)  
2004   Philip Deignan (irl)   Saul Raisin (usa)   Remy Di Gregorio (fra)  
2005   Eduardo Gonzalo Ramirez (esp)   Kevin Seeldraeyers (bel)   Blaise Sonnery (fra)  
2006   Ignatas Konovalovas (ltu)   Ben Hermans (bel)   Blaise Sonnery (fra)  
2007   John Devine (usa)   Francis De Greef (bel)   Mathieu Delaroziere (fra)  
2008   Guillaume Bonnafond (fra)   Blel Kadri (fra)   Gatis Smukulis (lat)  
2009   Alexandre Geniez (fra)   Jonathan Castroviejo Nicolas (esp)   Yoann Barbas (fra)  
2010   Yannick Eijssen (bel)   Nicolas Cardepuy (fra)   Andrew Talansky (usa)  
2011   Kenny Elissonde (fra)   George Bennett (nzl)   Joseph Lloyd Dombrowski (usa)  
2012   Pierre-Henri Lecuisinier (fra)   Sergey Chernetskiy (rus)   Niels Vandyck (bel)  
2013   Juan Ernesto Chamorro Chitan (col)   Maxime Le Lavandier (fra)   Dylan Teuns (bel)  
2014   Louis Vervaeke (bel)   Maxime Le Lavandier (fra)   Tiesj Benoot (bel)  
2015   Simone Petilli (ita)   Laurens De Plus (bel)   J√©r√©my Maison (fra)  
2016   Bjorg Lambrecht (bel)   Mathias Le Turnier (fra)   L√©o Vincent (fra)  
2017   Pavel Sivakov (rus)   Bjorg Lambrecht (bel)   Steff Cras (bel)