RONDE VAN DE FILIPPIJNEN
 
 Philippines
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1997   Wong Kam Po (hkg)   Victor Espiritu (phi)   Placido Valdez (phi)  
1998   Warren Davadilla (phi)   Carlo Guieb (phi)   Victor Espiritu (phi)  
2010   David McCann (irl)   Lloyd Lucien Reynante (phi)   Baler Jonipher Ravina (phi)  
2011   Rahim Emami (iri)   Farshad Salehian (iri)   Amir Zargari (iri)  
2012   Baler Jonipher Ravina (phi)   Sea Keong Loh (mas)   Joel Calderon (phi)  
2013   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Amir Kolahdouz Hagh (iri)   John Kronborg Ebsen (den)  
2014   Mark John Lexer Galedo (phi)   Eric Sheppard (aus)   Alireza Asghar Zadeh (iri)  
2015   Thomas Lebas (fra)   Mark John Lexer Galedo (phi)   Damien Monier (fra)  
2016   Oleg Zemlyakov (kaz)   Yevgeniy Gidich (kaz)   Maral-Erdene Batmunkh (mgl)  
2017   Jai Crawford (aus)   Daniel Whitehouse (gbr)   Fernando Grijalba Perez (esp)  
2018   El Joshua Carino (phi)   Metkel Teweldeberhan Eyob (eri)   Ronald Oranza (phi)  
2019   Jeroen Meijers (ned)   Choon Huat Goh (sin)   Angus Lyons (aus)