RONDE VAN QINGHAI MEER
 
 China
Note:  
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
2002   Tom Danielson (usa)   Glenn Chadwick (nzl)   Xavier Tondo Volpini (esp)  
2003   Damiano Cunego (ita)   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Wang Guozhang (chn)  
2004   Phil Zajicek (usa)   Ryan Cox (rsa)   Ghader Mizbani Iranagh (iri)  
2005   Martin Mares (cze)   Kairat Baigudinov (kaz)   Valerio Agnoli (ita)  
2006   Maarten Tjallingii (ned)   Hossein Askari (iri)   Nacor Burgos Rojo (esp)  
2007   Gabriele Missaglia (ita)   Daniel Lloyd (gbr)   Francisco Mancebo Perez (esp)  
2008   Tyler Hamilton (usa)   Marek Rutkiewicz (pol)   Hossein Askari (iri)  
2009   Andrey Mizurov (kaz)   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Mitja Mahoric (slo)  
2010   Hossein Askari (iri)   Radoslav Rogina (cro)   Kiel Reijnen (usa)  
2011   Gregor Gazvoda (slo)   Dmitriy Gruzdev (kaz)   Mateusz Taciak (pol)  
2012   Hossein Alizadeh (iri)   Cameron Wurf (aus)   Giovanny Baez Alvarez (col)  
2013   Mirsamad Pourseyedi Golakhour (iri)   Yevgeniy Nepomnyachshiy (kaz)   Daniil Fominykh (kaz)  
2014   [DSQ] Ilya Davidenok (kaz)   Mykhaylo Kononenko (ukr)   Thomas Vaubourzeix (fra)  
2015   Radoslav Rogina (cro)   Hossein Alizadeh (iri)   Francisco Jarley Colorado Hernandez (col)  
2016   Sergiy Lagkuti (ukr)   Matej Mugerli (slo)   Vitaliy Buts (ukr)  
2017   Yonathan Alejandro Monsalve Pertsinidis (ven)   Mauricio Ortega Ramirez (col)   Bj√∂rn Thurau (ger)