TOUR OF DENMARK
 
 Denmark
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
1985   Moreno Argentin (ita)   Kim Andersen (den)   Etienne De Wilde (bel)  
1986   Jesper Worre (den)   Jørgen-Vagn Pedersen (den)   Jelle Nijdam (ned)  
1987   Kim Andersen (den)   Rolf Sørensen (den)   Søren Lilholt (den)  
1988   Phil Anderson (aus)   Rolf Sørensen (den)   Søren Lilholt (den)  
1995   Bjarne Riis (den)   Bo Hamburger (den)   Kaspars Ozers (lat)  
1996   Fabrizio Guidi (ita)   Rolf Sørensen (den)   Bjarne Riis (den)  
1997   Servais Knaven (ned)   Peter Meinert Nielsen (den)   Jesper Skibby (den)  
1998   Marc Streel (bel)   Rolf Sørensen (den)   Peter Meinert Nielsen (den)  
1999   Tyler Hamilton (usa)   Rolf Sørensen (den)   Martin Hvastija (slo)  
2000   Rolf Sørensen (den)   Andreas Klöden (ger)   Stephane Barthe (fra)  
2001   David Millar (gbr)   Jaan Kirsipuu (est)   Daniele Nardello (ita)  
2002   Jakob Piil Storm (den)   Kurt Asle Arvesen (nor)   Laszlo Bodrogi (hun)  
2003   Sebastian Lang (ger)   Jurgen Van Goolen (bel)   Laurent Brochard (fra)  
2004   Kurt Asle Arvesen (nor)   Jens Voigt (ger)   Stuart O`Grady (aus)  
2005   Ivan Basso (ita)   Kurt Asle Arvesen (nor)   Rory Sutherland (aus)  
2006   Fabian Cancellara (sui)   Stuart O`Grady (aus)   Thomas Ziegler (ger)  
2007   Kurt Asle Arvesen (nor)   Enrico Gasparotto (ita)   Matti Breschel (den)  
2008   Jakob Fuglsang (den)   Stephen Cummings (gbr)   Tom Stamsnijder (ned)  
2009   Jakob Fuglsang (den)   Maurizio Biondo (ita)   Roger Hammond (gbr)  
2010   Jakob Fuglsang (den)   Svein Tuft (can)   Matthew Busche (usa)  
2011   Simon Gerrans (aus)   Daniele Bennati (ita)   Michael Mørkøv Christensen (den)  
2012   Lieuwe Westra (ned)   Ramunas Navardauskas (ltu)   Manuele Boaro (ita)  
2013   Wilco Kelderman (ned)   Lars Ytting Bak (den)   Matti Breschel (den)  
2014   Michael Valgren Andersen (den)   Lars Ytting Bak (den)   Manuele Boaro (ita)  
2015   Christopher Juul Jensen (den)   Lars Ytting Bak (den)   Marco Marcato (ita)  
2016   Michael Valgren Andersen (den)   Magnus Cort Nielsen (den)   Mads WĂĽrtz Schmidt (den)  
2017   Mads Pedersen (den)   Michael Valgren Andersen (den)   Casper Phillip Pedersen (den)