RONDE VAN CHINA
 
 China
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1995   Viatcheslav Ekimov (rus)   Daniele Nardello (ita)   Steve Hegg (usa)  
1996   Michael Andersson (swe)   Tomasz Brozyna (pol)   Jeff Evanshine (usa)  
2002   Makoto Iijima (jpn)   Maxim Iglinsky (kaz)   Tonton Susanto (ina)  
2003   Yoshiuki Abe (jpn)   Jurgen Vandewalle (bel)   Kazuyuki Manabe (jpn)  
2004   Koji Fukushima (jpn)   Shinichi Fukushima (jpn)   Tomasz Kloczko (pol)  
2005   Andrey Mizurov (kaz)   Zheng Xiaohai (chn)   Dawid Krupa (pol)  
2010   Dirk M├╝ller (ger)   David Tanner (aus)   Daniel Summerhill (usa)  
2011   Muradjan Halmuratov (uzb)   Ivan Kovalev (rus)   Alexander Serov (rus)  
2012   Martin Pedersen (den)   Stefan Schumacher (ger)   Michael Rasmussen (den)  
2012   Stefan Schumacher (ger)   Jenning Huizenga (ned)   Vitaliy Popkov (rus)  
2013   Kirill Pozdnyakov (aze)   Constantino Zaballa Gutierrez (esp)   Jose Isidro Maciel Goncalves (por)  
2013   Alois Kankovsky (cze)   Daniel Klemme (ger)   Unai Iparragirre Azpiazu (esp)  
2014   Kamil Gradek (pol)   Vitaliy Buts (ukr)   Neil Van Der Ploeg (aus)  
2014   Boris Shpilevsky (rus)   Milan Kadlec (cze)   Kamil Gradek (pol)  
2015   Daniele Colli (ita)   Oleksandr Polivoda (ukr)   Stanislau Bazhkou (blr)  
2015   [DSQ] Mattia Gavazzi (ita)   Nicolas Marini (ita)   Boris Shpilevsky (rus)  
2016   Raffaello Bonusi (ita)   Jonas Vingegaard Rasmussen (den)   Mauricio Ortega Ramirez (col)  
2016   Marco Benfatto (ita)   Riccardo Stacchiotti (ita)   Luke Mudgway (nzl)  
2017   Liam Bertazzo (ita)   Joseph Cooper (nzl)   Siarhei Papok (blr)  
2017   Kevin Rivera Serrano (crc)   Mirko Trosino (ita)   Mauricio Ortega Ramirez (col)