RONDE VAN CALIFORNIE
 
 United States of America
Note:  
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
2006   Floyd Landis (usa)   David Zabriskie (usa)   Bobby Julich (usa)  
2007   Levi Leipheimer (usa)   Jens Voigt (ger)   Jason McCartney (usa)  
2008   Levi Leipheimer (usa)   David Millar (gbr)   Christian Vande Velde (usa)  
2009   Levi Leipheimer (usa)   David Zabriskie (usa)   Michael Rogers (aus)  
2010   Michael Rogers (aus)   David Zabriskie (usa)   Levi Leipheimer (usa)  
2011   Chris Horner (usa)   Levi Leipheimer (usa)   Tom Danielson (usa)  
2012   Robert Gesink (ned)   David Zabriskie (usa)   Tom Danielson (usa)  
2013   Tejay Van Garderen (usa)   Michael Rogers (aus)   Janier Alexis Acevedo Calle (col)  
2014   Bradley Wiggins (gbr)   Rohan Dennis (aus)   Lawson Craddock (usa)  
2015   Peter Sagan (svk)   Julian Alaphilippe (fra)   Sergio Luis Henao Montoya (col)  
2016   Julian Alaphilippe (fra)   Rohan Dennis (aus)   Brent Bookwalter (usa)  
2017   George Bennett (nzl)   Rafal Majka (pol)   Andrew Talansky (usa)