NC ITALY
 
 Italy
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1968   Giuditta Longari (ita)   Elisabetta Maffeis (ita)  
1969   Giuditta Longari (ita)   Elisabetta Maffeis (ita)  
1970   Giuditta Longari (ita)  
1971   Morena Tartagni (ita)   Ivana Panzi (ita)   Giuseppa Micheloni (ita)  
1972   Morena Tartagni (ita)   Luigina Bissoli (ita)   Ivana Panzi (ita)  
1973   Luigina Bissoli (ita)   Tosca Argentin (ita)   Maria Pecchenini (ita)  
1974   Luigina Bissoli (ita)   Carmen Menegaldo (ita)   Giuseppa Micheloni (ita)  
1975   Luigina Bissoli (ita)   Giuseppa Micheloni (ita)   Anna Morlacchi (ita)  
1976   Luigina Bissoli (ita)   Morena Tartagni (ita)   Bruna Cancelli (ita)  
1977   Luigina Bissoli (ita)   Rossella Galbiati (ita)   Emanuelle Lorenzon (ita)  
1978   Luigina Bissoli (ita)   Rossella Galbiati (ita)   Adalberta Marcuccetti (ita)  
1979   Luigina Bissoli (ita)   Rossella Galbiati (ita)   Michela Tomasi (ita)  
1980   Rossella Galbiati (ita)   Michela Tomasi (ita)   Rosanna Piantoni (ita)  
1981   Rossella Galbiati (ita)   Michela Tomasi (ita)   Roberta Ciceri (ita)  
1982   Michela Tomasi (ita)   Patrizia Spadaccini (ita)   Rossella Galbiati (ita)  
1983   Rossella Galbiati (ita)   Rosanna Piantoni (ita)   Patrizia Spadaccini (ita)  
1984   Rossella Galbiati (ita)   Elisabetta Fanton (ita)   Maria Mosole (ita)  
1985   Elisabetta Fanton (ita)  
1986   Elisabetta Fanton (ita)  
1987   Elisabetta Fanton (ita)  
1988   Elisabetta Fanton (ita)  
1989   Elisabetta Fanton (ita)  
1990   Francesca Galli (ita)  
1991   Serenella Bortolotto (ita)  
1992   Serenella Bortolotto (ita)   Simona Muzzioli (ita)   Alessia Bufalini (ita)  
1993   Alessia Bufalini (ita)   Sara Felloni (ita)   Samanta Costa (ita)  
1994   Alessia Bufalini (ita)   Sara Felloni (ita)   Marica Berardi (ita)  
1995   Giovanna Troldi (ita)   Alessia Bufalini (ita)   Serenella Bortolotto (ita)  
1996   Giovanna Troldi (ita)   Evelyn Boschetto (ita)   Alessia Bufalini (ita)  
1997   Antonella Bellutti (ita)   Giovanna Troldi (ita)   Alessia Bufalini (ita)  
1998   Giovanna Troldi (ita)   Alessia Bufalini (ita)   Roberta Passoni (ita)  
1999   Antonella Bellutti (ita)  
2000   Annamaria Scafetta (ita)   Alessia Bufalini (ita)   Giovanna Troldi (ita)  
2002   Annamaria Scafetta (ita)   Marilisa Riva (ita)   Elisa Maggini (ita)  
2003   Annamaria Scafetta (ita)   Monia Baccaille (ita)   Elisa Maggini (ita)  
2004   Elisa Frisoni (ita)   Annamaria Scafetta (ita)   Laura Pisaneschi (ita)  
2005   Elisa Frisoni (ita)   Annalisa Cucinotta (ita)   Annamaria Scafetta (ita)  
2006   Elisa Frisoni (ita)   Annalisa Cucinotta (ita)   Annamaria Scafetta (ita)  
2007   Elisa Frisoni (ita)   Simona Frapporti (ita)   Erika Dalpiaz (ita)  
2008   Elisa Frisoni (ita)   Valentina Alessio (ita)   Serena Mensa (ita)  
2009   Elisa Frisoni (ita)   Valentina Scandolara (ita)   Maddalena Dinato (ita)  
2010   Elisa Frisoni (ita)   Annamaria Scafetta (ita)   Valentina Scandolara (ita)  
2011   Elisa Frisoni (ita)   Monia Baccaille (ita)   Annamaria Scafetta (ita)  
2012   Elisa Frisoni (ita)   Annalisa Cucinotta (ita)   Sara Consolati (ita)  
2013   Annalisa Cucinotta (ita)   Giorgia Bronzini (ita)   Barbara Guarischi (ita)  
2014   Maila Andreotti (ita)   Annalisa Cucinotta (ita)   Nicole Maffietti (ita)  
2017   Maila Andreotti (ita)   Miriam Vece (ita)   Elena Bissolati (ita)  
2018   Miriam Vece (ita)   Elena Bissolati (ita)   Gloria Manzoni (ita)  

9 victories: Elisa Frisoni (ita)
7 victories: Luigina Bissoli (ita)
5 victories: Elisabetta Fanton (ita)
4 victories: Rossella Galbiati (ita)
3 victories: Giuditta Longari (ita), Annamaria Scafetta (ita), Giovanna Troldi (ita)
2 victories: Maila Andreotti (ita), Antonella Bellutti (ita), Serenella Bortolotto (ita), Alessia Bufalini (ita), Morena Tartagni (ita)