NC BELGIUM
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1894   Emile Huet (bel)   Gaston Caen (bel)   Detchemendy (bel)  
1895   Emile Huet (bel)  
1898   Charles Louis Van Den Born (bel)   Arthur Deleu (bel)   Depage (bel)  
1899   Louis Grogna (bel)   Jean Broka (bel)   Thibeau (bel)  
1900   Claude Leclercq (bel)   Edmond Michiels (bel)   Arthur Deleu (bel)  
1901   Charles Louis Van Den Born (bel)   Louis Grogna (bel)   Arthur Deleu (bel)  
1903   Louis Grogna (bel)   Charles Louis Van Den Born (bel)   Josef Hoevenaers (bel)  
1904   Ernest Massart (bel)   Charles Louis Van Den Born (bel)   Edmond Michiels (bel)  
1905   Charles Louis Van Den Born (bel)  
1906   Charles Louis Van Den Born (bel)   Auguste Carremans (bel)   Julien "Samson" Lootens (bel)  
1907   Charles Louis Van Den Born (bel)   Albert Herent (bel)   Hubert Wilmots (bel)  
1908   Charles Louis Van Den Born (bel)   Hubert Wilmots (bel)   Emile Otto (bel)  
1909   Charles Louis Van Den Born (bel)   Edmond Michiels (bel)   Arthur Deleu (bel)  
1910   Albert Herent (bel)   Emile Otto (bel)   Arthur Deleu (bel)  
1911   Hubert Wilmots (bel)   Emile Otto (bel)   Jos Van Bever (bel)  
1912   Emile Otto (bel)   Jos Van Bever (bel)   Hubert Wilmots (bel)  
1913   Jos Van Bever (bel)   Emile Otto (bel)   Vincent Reychler (bel)  
1914   Emile Otto (bel)   Jos Van Bever (bel)   Edmond Michiels (bel)  
1919   Jos Van Bever (bel)   Jean Louis (bel)   Emile Otto (bel)  
1920   Jos Van Bever (bel)   Jean Louis (bel)   Alois De Graeve (bel)  
1921   Jules Dossche (bel)   Jos Van Bever (bel)   Jean Louis (bel)  
1922   Alois De Graeve (bel)   Jos Van Bever (bel)   Jules Dossche (bel)  
1923   Alois De Graeve (bel)   Pierre Rielens (bel)   Jean Louis (bel)  
1924   Alois De Graeve (bel)   Jean Louis (bel)   Albert Debunne (bel)  
1925   Alois De Graeve (bel)   Maurice Dewolf (bel)   Oscar Daemers (bel)  
1926   Emile Otto (bel)   Henri Duray (bel)   Oscar Daemers (bel)  
1927   Alois De Graeve (bel)   Pierre Rielens (bel)   Pierre Degelas (bel)  
1928   Alois De Graeve (bel)   Jean Zauns (bel)   Maurice Dewolf (bel)  
1929   Alois De Graeve (bel)   Jacques Arlet (bel)   Jean Zauns (bel)  
1930   Jacques Arlet (bel)   Alois De Graeve (bel)   Jef Scherens (bel)  
1931   Jef Scherens (bel)   Jacques Arlet (bel)   Alois De Graeve (bel)  
1932   Jef Scherens (bel)   Jacques Arlet (bel)   Alois De Graeve (bel)  
1933   Jef Scherens (bel)   Jacques Arlet (bel)   Alois De Graeve (bel)  
1934   Jef Scherens (bel)   Francois Huybrechts (bel)   Karel Kaers (bel)  
1935   Jef Scherens (bel)   Jacques Arlet (bel)   Karel Kaers (bel)  
1936   Jef Scherens (bel)   Jacques Arlet (bel)   Karel Kaers (bel)  
1937   Jef Scherens (bel)   Jacques Arlet (bel)   Karel Kaers (bel)  
1938   Jef Scherens (bel)   Jacques Arlet (bel)   Raymond Masy (bel)  
1939   Jef Scherens (bel)   Frans Cools (bel)   Karel Kaers (bel)  
1940   Frans Cools (bel)   Jef Scherens (bel)   Achiel Bruneel (bel)  
1941   Jef Scherens (bel)   Karel Kaers (bel)   Frans Cools (bel)  
1942   Jef Scherens (bel)   Émile Gosselin (bel)   Frans Cools (bel)  
1943   Émile Gosselin (bel)   Jef Scherens (bel)   Jozef Ceuppens (bel)  
1944   Jef Scherens (bel)   Émile Gosselin (bel)   Frans Van Looveren (bel)  
1945   Jef Scherens (bel)   Frans Van Looveren (bel)   Frans Cools (bel)  
1946   Jef Scherens (bel)   Émile Gosselin (bel)   Frans Van Looveren (bel)  
1947   Jef Scherens (bel)   Frans Van Looveren (bel)   Émile Gosselin (bel)  
1948   Frans Van Looveren (bel)   Émile Gosselin (bel)   Raymond Pauwels (bel)  
1949   Raymond Pauwels (bel)   Jef Scherens (bel)   Frans Van Looveren (bel)  
1950   Raymond Pauwels (bel)   Émile Gosselin (bel)   Jef Scherens (bel)  
1951   Émile Gosselin (bel)   Raymond Pauwels (bel)   Pierre Nihant (bel)  
1952   Émile Gosselin (bel)   Raymond Pauwels (bel)   Pierre Nihant (bel)  
1953   Émile Gosselin (bel)   Raymond Pauwels (bel)   Jan Verbruggen (bel)  
1954   Émile Gosselin (bel)   Leo Buyst (bel)   Edward Vandevelde (bel)  
1955   Émile Gosselin (bel)   Rik Van Steenbergen (bel)   Willy Vannitsen (bel)  
1956   Émile Gosselin (bel)   Willy Vannitsen (bel)   Pierrot Gosselin (bel)  
1957   Joseph De Bakker (bel)   Willy Vannitsen (bel)   Willy Lauwers (bel)  
1958   Joseph De Bakker (bel)   Rik Van Steenbergen (bel)   Clement Leemans (bel)  
1959   Joseph De Bakker (bel)  
1960   Joseph De Bakker (bel)   Willy Vannitsen (bel)   Frans Aerenhouts (bel)  
1961   Joseph De Bakker (bel)   Leo Sterckx (bel)   Jan Lambrechts (bel)  
1962   Joseph De Bakker (bel)   Jan Lambrechts (bel)   Valère Frennet (bel)  
1963   Joseph De Bakker (bel)   Leo Sterckx (bel)   Valère Frennet (bel)  
1964   Leo Sterckx (bel)   Joseph De Bakker (bel)   Valère Frennet (bel)  
1965   Patrick Sercu (bel)   Joseph De Bakker (bel)  
Leo Sterckx (bel)  
1966   Joseph De Bakker (bel)   Valère Frennet (bel)  
1967   Patrick Sercu (bel)   Joseph De Bakker (bel)   Roger Vandenbergh (bel)  
1968   Patrick Sercu (bel)   Valère Frennet (bel)   Roger Vandenbergh (bel)  
1969   Patrick Sercu (bel)   Robert Van Lancker (bel)   Roger Vandenbergh (bel)  
1970   Robert Van Lancker (bel)   Joseph Henikenne (bel)   Willy Debosscher (bel)  
1971   Robert Van Lancker (bel)   Willy Debosscher (bel)  
1972   Robert Van Lancker (bel)   Willy Debosscher (bel)  
1973   Robert Van Lancker (bel)   Willy Debosscher (bel)  
1974   Robert Van Lancker (bel)   Andre Demol (bel)  
1975   Rafael Constant (bel)   Robert Van Lancker (bel)   Bernard Bourguignon (bel)  
1976   Robert Van Lancker (bel)   Rafael Constant (bel)   Wilfried Reybrouck (bel)  
1977   Willy Debosscher (bel)   Lucien Zelck (bel)   Benny Schepmans (bel)  
1981   Michel Vaarten (bel)   Willy Debosscher (bel)   Leo Van Thielen (bel)  
1982   Michel Vaarten (bel)   Willy Debosscher (bel)   Fons Van Dessel (bel)  
1993   Eric Schoefs (bel)   Dominique Dejosé (bel)   Mario Ghyselinck (bel)  
1994   Eric Schoefs (bel)  
1995   Eric Schoefs (bel)   Wim Van Rengen (bel)   Björn Nachtergaele (bel)  
1996   Wim Van Rengen (bel)   Koen Versprille (bel)   Björn Nachtergaele (bel)  
1997   Mario Ghyselinck (bel)   Koen Versprille (bel)   Wim Van Rengen (bel)  
1998   Luc De Duytsche (bel)   Wim Van Rengen (bel)   Steven Dechamps (bel)  
1999   Wim Van Rengen (bel)   Kim Baetens (bel)   Mario Ghyselinck (bel)  
2000   Dimitri De Fauw (bel)   Mario Ghyselinck (bel)   Björn Nachtergaele (bel)  
2001   Dimitri De Fauw (bel)   Mario Ghyselinck (bel)   Iljo Keisse (bel)  
2002   Dimitri De Fauw (bel)   Jan Van Den Steen (bel)   Vincent Van Thielen (bel)  
2003   Dimitri De Fauw (bel)   Dominique Perissi (bel)   Dominik Andries (bel)  
2004   Dominique Perissi (bel)   Kevin Lemarchand (bel)   Andries Verspeeten (bel)  
2012   Kim Van Leemput (bel)   Gertjan De Smet (bel)   Kevin De Roeck (bel)  
Sam Van De Mieroop (bel)  
2016   Robin Venneman (bel)   Matthias Osei Vertez (bel)   Glenn Rotty (bel)  
2017   Ayrton De Pauw (bel)   Gerald Nys (bel)   Pieter Develtere (bel)  
2017   Ayrton De Pauw (bel)   Robbe Snels (bel)   Jules Hesters (bel)  

15 victories: Jef Scherens (bel)
8 victories: Joseph De Bakker (bel)
7 victories: Alois De Graeve (bel), Émile Gosselin (bel), Charles Louis Van Den Born (bel)
6 victories: Robert Van Lancker (bel)
4 victories: Dimitri De Fauw (bel), Patrick Sercu (bel)
3 victories: Emile Otto (bel), Eric Schoefs (bel), Jos Van Bever (bel)
2 victories: Ayrton De Pauw (bel), Louis Grogna (bel), Emile Huet (bel), Raymond Pauwels (bel), Michel Vaarten (bel), Wim Van Rengen (bel)