NC DENMARK
 
 Denmark
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1977   Peder Pedersen (den)   Niels Fredborg (den)  
1994   Lars Brian Nielsen (den)   Brian Dandanell (den)   John E. Jensen (den)  
1995   Lars Brian Nielsen (den)   Dion Åkerstrøm (den)   Brian Dandanell (den)  
1996   Lars Brian Nielsen (den)   Jesper Rasmussen (den)   Brian Dandanell (den)  
1997   Lars Brian Nielsen (den)   Brian Dandanell (den)   Bo Sommer (den)  
1998   Brian Dandanell (den)   Dion Åkerstrøm (den)   René Gullach (den)  
1999   Brian Dandanell (den)   Dion Åkerstrøm (den)   Henrik Hammel (den)  
2000   Dion Åkerstrøm (den)   Bo Sommer (den)   Jesper Damgaard (den)  
2001   Lars Brian Nielsen (den)   Bo Sommer (den)   Mikkel Jørgensen (den)  
2002   Alex Rasmussen (den)   Kim Franzpötter (den)  
2003   Henrik Nielsen (den)   Niels Poulsen (den)   Kasper Lindholm Jessen (den)  
2004   Kasper Lindholm Jessen (den)   Henrik Nielsen (den)   Claus Haldrup (den)  
2005   Kasper Lindholm Jessen (den)   Kristian Busk Jensen (den)   Ulrik Thomsen (den)  
2006   Kasper Lindholm Jessen (den)   Jesper Schack (den)   Philip Nicholas Nielsen (den)  
2007   Kasper Lindholm Jessen (den)   Bernhard Franzpötter (den)   Kim Franzpötter (den)  
2017   William Rimkratt-Milkowski (den)   Tim Bendtsen (den)   Rasmus Søgaard (den)  

5 victories: Lars Brian Nielsen (den)
4 victories: Kasper Lindholm Jessen (den)
2 victories: Brian Dandanell (den)