NC NEW ZEALAND
 
 New Zealand
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Donna Wynd (nzl)   Sarah Ulmer (nzl)  
1999   Fiona Carswell-Ramage (nzl)   Joanne Kiesanowski (nzl)   Emma Saunders (nzl)  
2001   Elisabeth Williams (nzl)   Joanne Kiesanowski (nzl)   Katri Laike (nzl)  
2002   Fiona Carswell-Ramage (nzl)   Elisabeth Williams (nzl)   Katri Laike (nzl)  
2003   Katri Laike (nzl)   Elisabeth Williams (nzl)   Rosanne Chee (nzl)  
2006   Fiona Carswell-Ramage (nzl)   Elisabeth Williams (nzl)   Katri Laike (nzl)  
2007   Fiona Carswell-Ramage (nzl)   Jocelyn Rastrick (nzl)   Juliet Earle (nzl)  
2008   Natasha Hansen (nzl)   Jocelyn Rastrick (nzl)   Megan Blatchford-Peck (nzl)  
2012   Natasha Hansen (nzl)   Stephanie McKenzie (nzl)   Katie Schofield (nzl)  
2013   Stephanie McKenzie (nzl)   Natasha Hansen (nzl)   Katie Schofield (nzl)  
2014   Stephanie McKenzie (nzl)   Natasha Hansen (nzl)   Katie Schofield (nzl)  
2015   Stephanie McKenzie (nzl)   Natasha Hansen (nzl)   Katie Schofield (nzl)  
2016   Natasha Hansen (nzl)   Stephanie McKenzie (nzl)   Olivia Podmore (nzl)  
2017   Natasha Hansen (nzl)   Olivia Podmore (nzl)   Emma Cumming (nzl)  
2018   Tess Young (nzl)   Olivia Ray (nzl)   Jaymie King (nzl)  

4 victories: Fiona Carswell-Ramage (nzl), Natasha Hansen (nzl)
3 victories: Stephanie McKenzie (nzl)