NC ITALY AMATEURS
 
 Italy
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1966   Walter Gorini (ita)  
1967   Gianni Sartori (ita)  
1968   Walter Gorini (ita)  
1969   Walter Gorini (ita)  
1970   Gianni Sartori (ita)  
1971   Gianni Sartori (ita)  
1972   Ezio Cardi (ita)  
1973   Ferrucio Ferro (ita)  
1974   Ferrucio Ferro (ita)  
1975   Ferrucio Ferro (ita)  
1976   Massimo Marino (ita)  
1977   Giorgio Rossi (ita)  
1978   Leonardo Giorlando (ita)  
1979   Giorgio Rossi (ita)  
1980   Leonardo Giorlando (ita)  
1981   Giorgio Rossi (ita)  
1982   Stefano Baudino (ita)  
1983   Stefano Baudino (ita)  
1984   Gabriele Sella (ita)  
1985   Luigi Dessi (ita)  
1986   Silvio Boarin (ita)  
1987   Silvio Boarin (ita)  
1988   Cristiano Gaiardo (ita)  
1989   Cristiano Gaiardo (ita)  
1990   Gianmarco Agostini (ita)  
1991   Marco Testa (ita)  
1992   Adler Capelli (ita)  

3 victories: Ferrucio Ferro (ita), Walter Gorini (ita), Giorgio Rossi (ita), Gianni Sartori (ita)
2 victories: Stefano Baudino (ita), Silvio Boarin (ita), Cristiano Gaiardo (ita), Leonardo Giorlando (ita)