NC ITALY MARATHON
 
 Italy
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2006   Annabella Stropparo (ita)   Elena Gaddoni (ita)   Claudia Marsilio (ita)  
2007   Annabella Stropparo (ita)   Elena Gaddoni (ita)   Alexandra Hober (ita)  
2008   Annabella Stropparo (ita)   Elena Gaddoni (ita)   Anna Ferrari (ita)  
2009   Eva Lechner (ita)   Roberta Gasparini (ita)   Elena Gaddoni (ita)  
2010   Eva Lechner (ita)   Michela Benzoni (ita)   Anna Ferrari (ita)  
2011   Daniela Veronesi (smr)   Elena Giacomuzzi (ita)   Anna Ferrari (ita)  
2012   Daniela Veronesi (smr)   Elena Gaddoni (ita)   Elena Giacomuzzi (ita)  
2013   Elena Gaddoni (ita)   Lorenza Menapace (ita)   Claudia Andolina (ita)  
2014   Daniela Veronesi (smr)   Elena Gaddoni (ita)   Lorena Zocca (ita)  
2015   Valentina Frasisti (ita)   Mara Fumagalli (ita)   Elena Gaddoni (ita)  
2017   Maria Cristina Nisi (ita)   Annabella Stropparo (ita)   Elena Gaddoni (ita)  
2018   Mara Fumagalli (ita)   Elena Gaddoni (ita)   Jessica Pellizzaro (ita)  

3 victories: Annabella Stropparo (ita), Daniela Veronesi (smr)
2 victories: Eva Lechner (ita)