NC DENMARK MARATHON
 
 Denmark
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2006   Kristine Nørgaard (den)   Anna-Sofie Nørgaard (den)   Marie Larsen Kunst (den)  
2007   Marie Larsen Kunst (den)   Anna-Sofie Nørgaard (den)   Helle Qvortrup Bachmann (den)  
2008   Kristine Nørgaard (den)   Annika Langvad (den)   Marie Larsen Kunst (den)  
2010   Rikke Kornvig (den)   Anne Thorbjørn (den)   Tine Maria Henriksen (den)  
2011   Rikke Kornvig (den)   Helle Qvortrup Bachmann (den)   Cathrine Grage (den)  
2015   Maj Schneider Thomsen (den)   Lisette Rosenbeck Christensen (den)   Helle Haugaard Jessen (den)  
2017   Marlene Jakobsen (den)   Maj Schneider Thomsen (den)   Anna-Sofie Nørgaard (den)  
2018   Annika Langvad (den)   Ann-Dorthe Lisbygd (den)   Maj Schneider Thomsen (den)  
2019   Camilla Sogaard (den)   Ann-Dorthe Lisbygd (den)   Viktoria Smidth Knudsen (den)  

2 victories: Rikke Kornvig (den), Kristine Nørgaard (den)