NC CYPRUS ITT
 
 Cyprus
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2001   Alexis Charalambous (cyp)   Antonis Antoniou (cyp)   Nikos Dimitriou (cyp)  
2002   Theodoros Kotopoulis (cyp)   Nikos Dimitriou (cyp)   Andreas Nicolaou (cyp)  
2007   Christos Kithreotis (cyp)   Petros Prekas (cyp)   Andreas Nicolaou (cyp)  
2008   Andreas Nicolaou (cyp)   Timotheos Skettos (cyp)   Marios Athanasiadis (cyp)  
2009   Vasilis Adamou (cyp)   Marios Athanasiadis (cyp)   Kyriakos Skettos (cyp)  
2011   Vasilis Adamou (cyp)   Demetrios Votsis (cyp)   Marios Athanasiadis (cyp)  
2012   Marios Athanasiadis (cyp)  
2013   Marios Athanasiadis (cyp)  
2014   Michael Christodoulos (cyp)   Christos Loizou (cyp)   Marios Athanasiadis (cyp)  
2015   Andreas Miltiadis (cyp)   Andreas Christofi (cyp)   Charalambos Kathidjiotis (cyp)  
2016   Andreas Miltiadis (cyp)   Armando Archimandrites (cyp)   Andreas Christofi (cyp)  
2017   Andreas Miltiadis (cyp)   Alexandros Agrotis (cyp)   Armando Archimandrites (cyp)  
2018   Andreas Miltiadis (cyp)   Alexandros Agrotis (cyp)   Alexandros Matsangos (cyp)  

4 victories: Andreas Miltiadis (cyp)
2 victories: Vasilis Adamou (cyp), Marios Athanasiadis (cyp)