NC NEW ZEALAND
 
 New Zealand
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2004   Sonia Foote (nzl)   Robyn Wong (nzl)   Jennifer O`Connor (nzl)  
2005   Rosara Joseph (nzl)   Annika Smail (nzl)   Sonia Foote (nzl)  
2006   Rosara Joseph (nzl)   Annika Smail (nzl)   Robyn Wong (nzl)  
2007   Anja McDonald (nzl)   Jennifer Smith (nzl)   Brenda Clapp (nzl)  
2008   Sonia Hill (nzl)   Brenda Clapp (nzl)   Cathy Hamer (nzl)  
2010   Nicola Leary (nzl)   Fiona Macdermid (nzl)   Samara Sheppard (nzl)  
2011   Rosara Joseph (nzl)   Karen Hanlen (nzl)   Katherine O`Neill (nzl)  
2012   Karen Hanlen (nzl)   Rosara Joseph (nzl)   Fiona Macdermid (nzl)  
2013   Amy Laird (nzl)   Alanna Columb (nzl)   Sophie Tyas (nzl)  
2014   Kate Fluker (nzl)   Karen Hanlen (nzl)   Fiona Macdermid (nzl)  
2015   Kate Fluker (nzl)   Karen Hanlen (nzl)   Amber Johnston (nzl)  
2016   Kate Fluker (nzl)   Kim Hurst (nzl)   Samara Sheppard (nzl)  
2017   Samara Sheppard (nzl)   Kate Fluker (nzl)   Charlotte Rayner (ncl)  
2018   Samara Sheppard (nzl)   Kate Fluker (nzl)   Charlotte Rayner (ncl)  

3 victories: Kate Fluker (nzl), Rosara Joseph (nzl)
2 victories: Samara Sheppard (nzl)