NC NEW ZEALAND
 
 New Zealand
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2004   Kashi Leuchs (nzl)   Jason Clement (nzl)   Wayne Hiscock (nzl)  
2005   Michael Northcott (nzl)   Marcus Roy (nzl)   Stuart Houltham (nzl)  
2006   Kashi Leuchs (nzl)   Marcus Roy (nzl)   Clinton Avery (nzl)  
2007   Clinton Avery (nzl)   Stuart Houltham (nzl)   Eric Drower (nzl)  
2008   Stuart Houltham (nzl)   Michael Northcott (nzl)   Gavin McCarthy (nzl)  
2010   Michael Northcott (nzl)   Brendon Sharratt (nzl)   Dirk Peters (nzl)  
2011   Carl Jones (nzl)   Dirk Peters (nzl)   Michael Northcott (nzl)  
2012   Dirk Peters (nzl)   Michael Northcott (nzl)   Brad Hudson (nzl)  
2013   Brook MacDonald (nzl)   Samuel Blenkinsop (nzl)   Matthew Walker (nzl)  
2014   Samuel Gaze (nzl)   Anton Cooper (nzl)   Dirk Peters (nzl)  
2015   Anton Cooper (nzl)   Samuel Gaze (nzl)   Dirk Peters (nzl)  
2016   Samuel Gaze (nzl)   Anton Cooper (nzl)   Ben Oliver (nzl)  
2017   Anton Cooper (nzl)   Ben Oliver (nzl)   Jack Compton (nzl)  
2018   Anton Cooper (nzl)   Ben Oliver (nzl)   Eden Cruise (nzl)  

3 victories: Anton Cooper (nzl)
2 victories: Samuel Gaze (nzl), Kashi Leuchs (nzl), Michael Northcott (nzl)