NC ITALY U23
 
 Italy
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2009   Cristian Cominelli (ita)   Matteo Trentin (ita)   Roberto De Patre (ita)  
2010   Cristian Cominelli (ita)   Bryan Falaschi (ita)   Matteo Trentin (ita)  
2012   Elia Silvestri (ita)   Daniele Braidot (ita)   Luca Braidot (ita)  
2013   Bryan Falaschi (ita)   Daniele Braidot (ita)   Nicolas Samparisi (ita)  
2014   Gioele Bertolini (ita)   Nicolas Samparisi (ita)   Lorenzo Samparisi (ita)  
2015   Nadir Colledani (ita)   Luca De Nicola (ita)   Manuel Todaro (ita)  
2016   Nadir Colledani (ita)   Stefano Sala (ita)   Daniel Smarzaro (ita)  
2017   Jakob Dorigoni (ita)   Daniel Smarzaro (ita)   Nadir Colledani (ita)  
2018   Jakob Dorigoni (ita)   Stefano Sala (ita)   Daniel Smarzaro (ita)  
2019   Jakob Dorigoni (ita)   Stefano Sala (ita)   Antonio Folcarelli (ita)  

3 victories: Jakob Dorigoni (ita)
2 victories: Nadir Colledani (ita), Cristian Cominelli (ita)