NC GERMANY U23
 
 Germany
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2009   Sascha Weber (ger)   Marcel Meisen (ger)   Ole Quast (ger)  
2010   Sascha Weber (ger)   Marcel Meisen (ger)   Fabian Danner (ger)  
2011   Ole Quast (ger)   Marcel Meisen (ger)   Max Walsleben (ger)  
2012   Michael Schweizer (ger)   Yannick Mayer (ger)   Yannick Eckmann (usa)  
2013   Markus Schulte-Lünzum (ger)   Jannick Geisler (ger)   Silvio Herklotz (ger)  
2014   Felix Drumm (ger)   Julian Schelb (ger)   Yannick Gruner (ger)  
2015   Felix Drumm (ger)   Yannick Gruner (ger)   Silvio Herklotz (ger)  
2016   Felix Drumm (ger)   Max Lindenau (ger)   Yannick Gruner (ger)  
2017   Lukas Baum (ger)   Lukas Meiler (ger)   Manuel Müller (ger)  
2018   Maximilian Möbis (ger)   Frederik Hähnel (ger)   Paul Lindenau (ger)  
2019   Luca Bockelmann (ger)   Pascal Tömke (ger)   Paul Rudolph (ger)  

3 victories: Felix Drumm (ger)
2 victories: Sascha Weber (ger)