NC BELGIUM U23
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2009   Vincent Baestaens (bel)   Stef Boden (bel)   Kenneth Van Compernolle (bel)  
2010   Jim Aernouts (bel)   Jan Denuwelaere (bel)   Wietse Bosmans (bel)  
2011   Joeri Adams (bel)   Wietse Bosmans (bel)   Kevin Eeckhout (bel)  
2012   Wietse Bosmans (bel)   Gianni Vermeersch (bel)   Vinnie Braet (bel)  
2013   Laurens Sweeck (bel)   Gianni Vermeersch (bel)   Wout Van Aert (bel)  
2014   Jens Adams (bel)   Toon Aerts (bel)   Laurens Sweeck (bel)  
2015   Laurens Sweeck (bel)   Toon Aerts (bel)   Quinten Hermans (bel)  
2016   Thijs Aerts (bel)   Daan Soete (bel)   Quinten Hermans (bel)  
2017   Quinten Hermans (bel)   Nicolas Cleppe (bel)   Yannick Peeters (bel)  
2018   Thijs Aerts (bel)   Toon Vandebosch (bel)   Stijn Caluwe (bel)  
2019   Timo Kielich (bel)   Lander Loockx (bel)   Niels Vandeputte (bel)  

2 victories: Thijs Aerts (bel), Laurens Sweeck (bel)