NC UNITED STATES
 
 United States of America
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2002   Lisa Sher (usa)  
2003   Marla Streb (usa)  
2004   Marla Streb (usa)   Lisa Sher (usa)   Melissa Buhl (usa)  
2007   Kathleen Pruitt (usa)   Melissa Buhl (usa)   Marla Streb (usa)  
2008   Melissa Buhl (usa)   Marla Streb (usa)   Dawn Bourque (usa)  
2009   Melissa Buhl (usa)   Kathleen Pruitt (usa)   Lisa Myklak (usa)  
2010   Jill Kintner (usa)   Jacqueline Harmony (usa)   Melissa Buhl (usa)  
2011   Jill Kintner (usa)   Jacqueline Harmony (usa)   Jaime Rees (usa)  
2012   Jacqueline Harmony (usa)   Melissa Buhl (usa)   Jaime Rees (usa)  
2013   Jill Kintner (usa)   Jacqueline Harmony (usa)   Anne Galyean (usa)  
2014   Jill Kintner (usa)   Abigail Hippely (usa)   Amanda Batty (usa)  
2015   Jill Kintner (usa)   Jacqueline Thomas (usa)   Rebecca Gardner (usa)  
2016   Jill Kintner (usa)   Samantha Kingshill (usa)   Jacqueline Thomas (usa)  
2017   Jill Kintner (usa)   Amanda Batty (usa)   Jacqueline Thomas (usa)  
2018   Samantha Soriano (usa)   Caroline Washam (usa)   Jill Kintner (usa)  

7 victories: Jill Kintner (usa)
2 victories: Melissa Buhl (usa), Marla Streb (usa)