NC NEW ZEALAND
 
 New Zealand
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2004   Vanessa Quin (nzl)  
2005   Vanessa Quin (nzl)   Jenna Makgill (nzl)   Gabrielle Molloy (nzl)  
2006   Jennifer Makgill (nzl)   Lauren Campbell (nzl)   Amy Laird (nzl)  
2007   Scarlett Hagen (nzl)   Amy Laird (nzl)   Olivia Johnston (nzl)  
2008   Sheryl Macleod (nzl)   Harriet Harper (nzl)   Scarlett Hagen (nzl)  
2009   Harriet Harper (nzl)   Sarah Walker (nzl)  
2010   Harriet Harper (nzl)   Sarah Walker (nzl)  
2011   Harriet Harper (nzl)   Sarah Atkin (nzl)   Veronique Sandler (nzl)  
2012   Sarah Atkin (nzl)   Harriet Harper (nzl)   Sophie Tyas (nzl)  
2013   Amy Laird (nzl)   Alanna Columb (nzl)   Sophie Tyas (nzl)  
2014   Sarah Atkin (nzl)   Alanna Columb (nzl)   Harriet Latchem (gbr)  
2015   Alanna Columb (nzl)   Sarah Atkin (nzl)   Sophie Tyas (nzl)  
2016   Alanna Columb (nzl)   Agata Bulska (nzl)  
2017   Alanna Columb (nzl)   Shania Rawson (nzl)   Amanda Monk (nzl)  
2018   Kate Weatherly (nzl)   Shania Rawson (nzl)   Amy Cole (nzl)  

3 victories: Alanna Columb (nzl), Harriet Harper (nzl)
2 victories: Sarah Atkin (nzl), Vanessa Quin (nzl)