NC UNITED STATES
 
 United States of America
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2003   Eric Carter (usa)  
2004   Chris Del Bosco (usa)   Duncan Riffle (usa)   Henry O`Donnell (usa)  
2007   Cole Bangert (usa)   Luke Strobel (usa)   Christopher Herndon (usa)  
2008   Geritt Beytagh (usa)   Cody Warren (usa)   Duncan Riffle (usa)  
2009   Aaron Gwin (usa)   Duncan Riffle (usa)   Cody Warren (usa)  
2010   Aaron Gwin (usa)   Logan Binggeli (usa)   Tyler Immer (usa)  
2011   Neko Mulally (usa)   Logan Binggeli (usa)   Aaron Gwin (usa)  
2012   Aaron Gwin (usa)   Neko Mulally (usa)   Eliot Jackson (usa)  
2013   Aaron Gwin (usa)   Logan Binggeli (usa)   Mitch Ropelato (usa)  
2014   Aaron Gwin (usa)   Neko Mulally (usa)   Mitch Ropelato (usa)  
2015   Aaron Gwin (usa)   Michael Sylvestri (usa)   Luca Shaw (usa)  
2016   Aaron Gwin (usa)   Mitch Ropelato (usa)   Shane Leslie (usa)  
2017   Aaron Gwin (usa)   Luca Shaw (usa)   Charlie Harrison (usa)  
2018   Neko Mulally (usa)   Charlie Harrison (usa)   Luca Shaw (usa)  

8 victories: Aaron Gwin (usa)
2 victories: Neko Mulally (usa)