NC SLOVENIA
 
 Slovenia
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2004   Robert Vrecer (slo)   Gregor Miklic (slo)   Miha Solar (slo)  
2005   Bostjan Pahovnik (slo)   Borut Rudolf (slo)   Gregor Miklic (slo)  
2009   Luka Kodra (slo)   Matjaz Budin (slo)   Robert Kordez (slo)  
2010   Matej Lovse (slo)   Lenart Noc (slo)   Matjaz Budin (slo)  
2011   Matej Lovse (slo)   Lenart Noc (slo)   Cernilogar Nejc (slo)  
2012   Matjaz Budin (slo)   Matej Lovse (slo)   Borut Rudolf (slo)  
2013   Rok Korosec (slo)   Urban Ferencak (slo)   Matjaz Budin (slo)  
2014   Bostjan Hribovsek (slo)   Gregor Krajnc (slo)   Miha Halzer (slo)  
2015   Luka Mezgec (slo)   Gregor Dimic (slo)   Bostjan Hribovsek (slo)  
2016   Gregor Krajnc (slo)   Rok Naglic (slo)   Bostjan Hribovsek (slo)  
2017   Luka Mezgec (slo)   Rok Naglic (slo)   Bostjan Hribovsek (slo)  
2018   Rok Naglic (slo)   Gregor Dimic (slo)   Luka Tavcar (slo)  

2 victories: Matej Lovse (slo), Luka Mezgec (slo)