NC SWEDEN
 
 Sweden
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1993   Annika Johansson (swe)  
1994   Lina Bergström (swe)  
1995   Annica Jonsson (swe)  
1996   Annica Jonsson (swe)  
1997   Annica Jonsson (swe)   Madeleine Lindberg (swe)   Emilie Öhrstig (swe)  
1998   Annica Jonsson (swe)   Madeleine Lindberg (swe)   Petra Åberg (swe)  
1999   Annica Jonsson (swe)   Emilie Öhrstig (swe)   Anna Enocsson (swe)  
2000   Annica Jonsson (swe)   Madeleine Lindberg (swe)   Anna Enocsson (swe)  
2001   Anna Enocsson (swe)   Maria Östergren (swe)   Emilie Öhrstig (swe)  
2002   Anna Enocsson (swe)   Åsa-Maria Erlandsson (swe)   Emma Johansson (swe)  
2003   Maria Östergren (swe)   Anna Enocsson (swe)   Åsa-Maria Erlandsson (swe)  
2004   Anna Enocsson (swe)   Maria Östergren (swe)   Erica Österlund (swe)  
2005   Maria Östergren (swe)   Erica Österlund (swe)   Hanna Gustafsson-Bergman (swe)  
2006   Maria Östergren (swe)   Åsa-Maria Erlandsson (swe)   Kristina Skog (swe)  
2007   Alexandra Engen (swe)   Anna Enocsson (swe)   Åsa-Maria Erlandsson (swe)  
2008   Alexandra Engen (swe)   Åsa-Maria Erlandsson (swe)   Hannah Myerscough (swe)  
2009   Alexandra Engen (swe)   Åsa-Maria Erlandsson (swe)   Emmy Thelberg (swe)  
2010   Alexandra Engen (swe)   Ann Berglund (swe)   Martina Thomasson (swe)  
2011   Alexandra Engen (swe)   Kajsa Snihs (swe)   Martina Thomasson (swe)  
2012   Alexandra Engen (swe)   Ann Berglund (swe)   Kajsa Snihs (swe)  
2013   Jenny Rissveds (swe)   Kajsa Snihs (swe)   Angelica Edvardsson (swe)  
2014   Jenny Rissveds (swe)   Alexandra Engen (swe)   Kajsa Snihs (swe)  
2015   Jenny Rissveds (swe)   Alexandra Engen (swe)   Hanna Gustafsson-Bergman (swe)  
2016   Jenny Rissveds (swe)   Alexandra Engen (swe)   Linn Gustafzzon (swe)  
2017   Jenny Rissveds (swe)   Alexandra Engen (swe)   Ida Jansson (swe)  
2018   Jenny Rissveds (swe)   Linn Gustafzzon (swe)   Alina Johansson (swe)  

6 victories: Alexandra Engen (swe), Annica Jonsson (swe), Jenny Rissveds (swe)
3 victories: Anna Enocsson (swe), Maria Östergren (swe)