NC DENMARK
 
 Denmark
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1995   Lotte Bak (den)   Sanne Schmidt (den)   Ann Svendsgaard Mathiesen (den)  
1996   Lotte Schmidt (den)   Maiken Jørgensen (den)   Helle DeLeva (den)  
1997   Lotte Schmidt (den)   Nadine Bruhn (den)   Melina Rasmussen (den)  
1998   Nadine Bruhn (den)   Pernille Hansen (den)   Birte Dabelstein (den)  
1999   Nadine Bruhn (den)   Susanne Berg (den)   Lotte Schmidt (den)  
2001   Mette Fischer Andreasen (den)   Lotte Schmidt (den)   Lis Jacobsen (den)  
2002   Mette Andersen (den)   Lotte Schmidt (den)  
2003   Mette Andersen (den)   Dorte Lohse Rasmussen (den)   Lis Jacobsen (den)  
2004   Mette Andersen (den)   Lis Jacobsen (den)   Sandra Dolcerocca (den)  
2005   Julie Bollerup (den)   Sandra Dolcerocca (den)   Kariatta Esther Koroma (den)  
2006   Sandra Dolcerocca (den)   Anna-Sofie Nørgaard (den)   Kristine Nørgaard (den)  
2007   Sandra Dolcerocca (den)   Kristine Nørgaard (den)   Anna-Sofie Nørgaard (den)  
2008   Marie Larsen Kunst (den)   Sandra Dolcerocca (den)   Annika Langvad (den)  
2009   Annika Langvad (den)   Signe Diana Strandvig (den)   Mette Marie Kronborg (den)  
2010   Annika Langvad (den)   Mette Marie Kronborg (den)   Nikoline Hansen (den)  
2011   Annika Langvad (den)   Rikke Kornvig (den)   Tine Vogt (den)  
2012   Annika Langvad (den)   Rikke Kornvig (den)   Helle Qvortrup Bachmann (den)  
2013   Annika Langvad (den)   Helle Qvortrup Bachmann (den)   Vanessa Salinas (den)  
2014   Annika Langvad (den)   Lisette Rosenbeck Christensen (den)   Julie Solbjerg Appel (den)  
2015   Annika Langvad (den)   Malene Degn (den)   Helle Haugaard Jessen (den)  
2016   Annika Langvad (den)   Malene Degn (den)   Maj Schneider Thomsen (den)  
2017   Annika Langvad (den)   Malene Degn (den)   Maj Schneider Thomsen (den)  
2018   Annika Langvad (den)   Malene Degn (den)   Caroline Bohé (den)  

10 victories: Annika Langvad (den)
3 victories: Mette Andersen (den)
2 victories: Nadine Bruhn (den), Sandra Dolcerocca (den), Lotte Schmidt (den)