NC DENMARK
 
 Denmark
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1995   Jan Østergaard (den)   Michael Rasmussen (den)   Ernst Albin Hansen (den)  
1996   Michael Rasmussen (den)   Ernst Albin Hansen (den)   Lennie Kristensen (den)  
1997   Henrik Djernis (den)   Lennie Kristensen (den)   Jan Østergaard (den)  
1998   Henrik Djernis (den)   Jesper Agergaard (den)   Jan Østergaard (den)  
1999   Henrik Djernis (den)   Jesper Agergaard (den)   Lennie Kristensen (den)  
2000   Henrik Djernis (den)   Michael Grønbech (den)   Peter Riis Andersen (den)  
2001   Peter Riis Andersen (den)   Klaus Nielsen (den)   Kim Petersen (den)  
2002   Thomas Bonne (den)   Christian Poulsen (den)   Klaus Nielsen (den)  
2003   Klaus Vesterlund Nielsen (den)   Peter Riis Andersen (den)   Peter Bech (den)  
2004   Peter Riis Andersen (den)   Jakob Fuglsang (den)   Thomas Bonne (den)  
2005   Peter Riis Andersen (den)   Jakob Fuglsang (den)   Klaus Vesterlund Nielsen (den)  
2006   Jakob Fuglsang (den)   Peter Riis Andersen (den)   Klaus Nielsen (den)  
2007   Peter Riis Andersen (den)   Jakob Fuglsang (den)   Klaus Nielsen (den)  
2008   Klaus Nielsen (den)   Christian Poulsen (den)   Thomas Bonne (den)  
2009   Simon Tarp Jensen (den)   Jens Gorm Hansen (den)   Benjamin Wittrup Justesen (den)  
2010   Klaus Nielsen (den)   Jens Gorm Hansen (den)   Klaus Vesterlund Nielsen (den)  
2011   Benjamin Wittrup Justesen (den)   Jonas Pedersen (den)   Casper Saltoft (den)  
2012   Jonas Pedersen (den)   Benjamin Wittrup Justesen (den)   Casper Saltoft (den)  
2013   Klaus Nielsen (den)   Benjamin Wittrup Justesen (den)   Thomas Bonne (den)  
2014   Sebastian Fini Carstensen (den)   Benjamin Wittrup Justesen (den)   Klaus Nielsen (den)  
2015   Sebastian Fini Carstensen (den)   Benjamin Wittrup Justesen (den)   Niels Bech Rasmussen (den)  
2016   Simon Andreassen (den)   Sebastian Fini Carstensen (den)   Klaus Nielsen (den)  
2017   Sebastian Fini Carstensen (den)   Klaus Nielsen (den)   Simon Andreassen (den)  
2018   Sebastian Fini Carstensen (den)   Simon Andreassen (den)   Benjamin Wittrup Justesen (den)  

4 victories: Peter Riis Andersen (den), Sebastian Fini Carstensen (den), Henrik Djernis (den)
3 victories: Klaus Nielsen (den)