NC NORWAY
 
 Norway
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1992   Rune Høydahl (nor)  
1993   Espen Brouwer (nor)  
1994   Rune Høydahl (nor)  
1995   Espen Brouwer (nor)  
1996   Jan Olav Beitmyren (nor)  
1997   Rune Høydahl (nor)  
1998   Rune Høydahl (nor)  
1999   Hakon Austad (nor)  
2000   Rune Høydahl (nor)  
2001   Frode Michaelsen (nor)  
2002   Hakon Austad (nor)  
2003   Rune Høydahl (nor)   Joachim Bøhler (nor)   Martin Bratland (nor)  
2004   Hakon Austad (nor)   Lars Petter Nordhaug (nor)   Geir Lien (nor)  
2005   Martin Bratland (nor)   Stian Boasson Hagen (nor)   Ole Christian Fagerli (nor)  
2006   Anders Hovdenes (nor)   Martin Bratland (nor)   Geir Lien (nor)  
2007   Hakon Austad (nor)   Lars Petter Nordhaug (nor)   Lars Petter Stormo (nor)  
2008   Lars Petter Nordhaug (nor)   Anders Hovdenes (nor)   Ola Kjøren (nor)  
2009   Anders Hovdenes (nor)   Ola Kjøren (nor)   Hakon Austad (nor)  
2010   Ole Christian Fagerli (nor)   Ola Kjøren (nor)   Kristoffer Wohrsen (nor)  
2011   Ole Christian Fagerli (nor)   Ola Kjøren (nor)   Hakon Austad (nor)  
2012   Hakon Austad (nor)   Jo Thorson Nordskar (nor)   Ole Hem (nor)  
2013   Edvard Vea Iversen (nor)   Truls Engen Korsæth (nor)   Ola Kjøren (nor)  
2014   Edvard Vea Iversen (nor)   Ola Kjøren (nor)   Sondre Kristiansen (nor)  
2015   Ola Kjøren (nor)   Eskil Evensen-Lie (nor)   Henrik Kippernes (nor)  
2016   Petter Fagerhaug (nor)   Eskil Evensen-Lie (nor)   Ole Hem (nor)  
2017   Petter Fagerhaug (nor)   Ole Hem (nor)   Emil Hasund Eid (nor)  
2018   Petter Fagerhaug (nor)   Martin Emil Siggerud (nor)   Erik Haegstad (nor)  

6 victories: Rune Høydahl (nor)
5 victories: Hakon Austad (nor)
3 victories: Petter Fagerhaug (nor)
2 victories: Espen Brouwer (nor), Ole Christian Fagerli (nor), Anders Hovdenes (nor), Edvard Vea Iversen (nor)