NC NORWAY
 
 Norway
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1994   Gjertrud Bø (nor)  
1995   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)  
1997   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)  
1998   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)  
1999   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)  
2000   Ragnhild Kostøl-Haug (nor)  
2001   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Ragnhild Kostøl-Haug (nor)   Lene Byberg (nor)  
2002   Pernilla Egedius (nor)   Ragnhild Kostøl-Haug (nor)   Lene Byberg (nor)  
2003   Pernilla Egedius (nor)   Lene Byberg (nor)   Brita Cecilie Mustad (nor)  
2004   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)  
2005   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Lene Byberg (nor)   Linda Larsen (nor)  
2006   Lene Byberg (nor)   Linda Larsen (nor)   Maria Kalnæs (nor)  
2007   Lene Byberg (nor)   Maria Kalnæs (nor)   Linda Larsen (nor)  
2008   Elisabeth Sveum (nor)   Linda Larsen (nor)   Gjertrud Bø (nor)  
2009   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Linda Larsen (nor)   Heidi Rosasen Sandstø (nor)  
2010   Lene Byberg (nor)   Elisabeth Sveum (nor)   Heidi Rosasen Sandstø (nor)  
2011   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Elisabeth Sveum (nor)   Heidi Rosasen Sandstø (nor)  
2012   Heidi Rosasen Sandstø (nor)   Lene Byberg (nor)   Elisabeth Sveum (nor)  
2013   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Lene Byberg (nor)   Heidi Rosasen Sandstø (nor)  
2014   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Lene Byberg (nor)   Ingrid Sofie Bøe Jacobsen (nor)  
2015   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Elisabeth Sveum (nor)   Ingrid Sofie Bøe Jacobsen (nor)  
2016   Elisabeth Sveum (nor)   Ingrid Sofie Bøe Jacobsen (nor)   Marit Sveen (nor)  
2017   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Elisabeth Sveum (nor)   Ingrid Sofie Bøe Jacobsen (nor)  
2018   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Hildegunn Gjertrud Hovdenak (nor)   Elisabeth Sveum (nor)  

14 victories: Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)
3 victories: Lene Byberg (nor)
2 victories: Pernilla Egedius (nor), Elisabeth Sveum (nor)