NC UNITED STATES
 
 United States of America
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1984   Joe Murray (usa)  
1985   Joe Murray (usa)   Roy Rivers (usa)   Gavin Chilcott (usa)  
1986   Ned Overend (usa)  
1987   Ned Overend (usa)   John Tomac (usa)   Mike Kloser (usa)  
1989   Ned Overend (usa)   Don Myrah (usa)   Rishi Grewal (usa)  
2002   Jeremy Horgan-Kobelski (usa)  
2003   Jeremy Horgan-Kobelski (usa)  
2004   Jeremy Horgan-Kobelski (usa)   Adam Craig (usa)   Carl Decker (usa)  
2005   Jeremy Horgan-Kobelski (usa)   Todd Wells (usa)   Adam Craig (usa)  
2006   Ryan Trebon (usa)   Barry Wicks (usa)   Jeremiah Bishop (usa)  
2007   Adam Craig (usa)   Jeremiah Bishop (usa)   Michael Broderick (usa)  
2008   Adam Craig (usa)   Ryan Trebon (usa)   Jeremy Horgan-Kobelski (usa)  
2009   Jeremy Horgan-Kobelski (usa)   Adam Craig (usa)   Samuel Schultz (usa)  
2010   Todd Wells (usa)   Jeremy Horgan-Kobelski (usa)   Ryan Trebon (usa)  
2011   Todd Wells (usa)   Samuel Schultz (usa)   Adam Craig (usa)  
2012   Samuel Schultz (usa)   Todd Wells (usa)   Jeremy Horgan-Kobelski (usa)  
2013   Stephen Ettinger (usa)   Todd Wells (usa)   Jeremiah Bishop (usa)  
2014   Todd Wells (usa)   Kerry Werner (usa)   Jeremiah Bishop (usa)  
2015   Howard Grotts (usa)   Keegan Swenson (usa)   Alexander Grant (usa)  
2016   Howard Grotts (usa)   Keegan Swenson (usa)   Russell Finsterwald (usa)  
2017   Howard Grotts (usa)   Stephen Ettinger (usa)   Payson McElveen (usa)  
2018   Howard Grotts (usa)   Luke Vrouwenvelder (usa)   Christopher Blevins (usa)  

5 victories: Jeremy Horgan-Kobelski (usa)
4 victories: Howard Grotts (usa)
3 victories: Ned Overend (usa), Todd Wells (usa)
2 victories: Adam Craig (usa), Joe Murray (usa)