NC UNITED STATES
 
 United States of America
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1985   Jacquie Phelan (usa)   Mary Lee Atkins (usa)   Cindy Whitehead (usa)  
1986   Cindy Whitehead (usa)  
1987   Lisa Muhich (usa)   Sara Ballantyne (usa)   Cindy Whitehead (usa)  
1989   Sara Ballantyne (usa)   Lisa Muhich (usa)   Susan De Mattei (usa)  
2002   Alison Dunlap (usa)  
2004   Alison Dunlap (usa)   Dara Marks-Marino (usa)   Susan Haywood (usa)  
2005   Mary McConneloug (usa)   Alison Dunlap (usa)   Willow Koerber (usa)  
2006   Georgia Gould (usa)   Heather Irmiger (usa)   Mary McConneloug (usa)  
2007   Mary McConneloug (usa)   Georgia Gould (usa)   Willow Koerber (usa)  
2008   Mary McConneloug (usa)   Georgia Gould (usa)   Heather Irmiger (usa)  
2009   Heather Irmiger (usa)   Willow Koerber (usa)   Katherine Compton (usa)  
2010   Georgia Gould (usa)   Heather Irmiger (usa)   Willow Koerber (usa)  
2011   Georgia Gould (usa)   Lea Davison (usa)   Katherine Compton (usa)  
2012   Georgia Gould (usa)   Lea Davison (usa)   Heather Irmiger (usa)  
2013   Lea Davison (usa)   Monique Pua Mata (Sawicki) (usa)   Mary McConneloug (usa)  
2014   Lea Davison (usa)   Georgia Gould (usa)   Evelyn Dong (usa)  
2015   Chloe Woodruff (usa)   Erin Huck (usa)   Rose Grant (usa)  
2016   Erin Huck (usa)   Georgia Gould (usa)   Chloe Woodruff (usa)  
2017   Kate Courtney (usa)   Lea Davison (usa)   Erin Huck (usa)  
2018   Kate Courtney (usa)   Erin Huck (usa)   Ellen Noble (usa)  

4 victories: Georgia Gould (usa)
3 victories: Mary McConneloug (usa)
2 victories: Kate Courtney (usa), Lea Davison (usa), Alison Dunlap (usa)