NC ITALY
 
 Italy
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1988   Giovanna Bonazzi (ita)  
1989   Giovanna Bonazzi (ita)  
1990   Paola Pezzo (ita)  
1991   Paola Pezzo (ita)  
1992   Paola Pezzo (ita)  
1993   Paola Pezzo (ita)  
1994   Paola Pezzo (ita)  
1995   Maria-Paola Turcutto (ita)  
1996   Annarita Goldin (ita)  
1997   Nadia De Negri (ita)   Annabella Stropparo (ita)   Camilla Bertossi (ita)  
1998   Annabella Stropparo (ita)  
1999   Annabella Stropparo (ita)  
2000   Veronica Sala (ita)   Giuliana Tovaglieri (ita)   Camilla Bertossi (ita)  
2001   Annabella Stropparo (ita)   Camilla Bertossi (ita)   Elena Giacomuzzi (ita)  
2002   Annabella Stropparo (ita)   Elena Giacomuzzi (ita)   Camilla Bertossi (ita)  
2003   Annabella Stropparo (ita)   Alexandra Hober (ita)   Monica Brunati (ita)  
2004   Annabella Stropparo (ita)   Claudia Marsilio (ita)   Alexandra Hober (ita)  
2005   Paola Pezzo (ita)   Elena Giacomuzzi (ita)   Elena Gaddoni (ita)  
2006   Annabella Stropparo (ita)   Elena Gaddoni (ita)   Claudia Marsilio (ita)  
2007   Annabella Stropparo (ita)   Elena Gaddoni (ita)   Michela Benzoni (ita)  
2008   Elena Gaddoni (ita)   Michela Benzoni (ita)   Elena Giacomuzzi (ita)  
2009   Eva Lechner (ita)   Roberta Gasparini (ita)   Elena Gaddoni (ita)  
2010   Eva Lechner (ita)   Elena Giacomuzzi (ita)   Evelyn Steffler (ita)  
2011   Eva Lechner (ita)   Michela Benzoni (ita)   Vania Rossi (ita)  
2012   Eva Lechner (ita)   Roberta Gasparini (ita)   Daniela Veronesi (smr)  
2013   Eva Lechner (ita)   Anna Oberparleiter (ita)   Judith Pollinger (ita)  
2014   Eva Lechner (ita)   Serena Calvetti (ita)   Mara Fumagalli (ita)  
2015   Eva Lechner (ita)   Serena Calvetti (ita)   Mara Fumagalli (ita)  
2016   Eva Lechner (ita)   Lisa Rabensteiner (ita)   Serena Calvetti (ita)  
2017   Serena Calvetti (ita)   Lisa Rabensteiner (ita)   Gaia Ravaioli (ita)  
2018   Eva Lechner (ita)   Serena Calvetti (ita)   Chiara Teocchi (ita)  

9 victories: Eva Lechner (ita)
8 victories: Annabella Stropparo (ita)
6 victories: Paola Pezzo (ita)
2 victories: Giovanna Bonazzi (ita)