NC CZECHIA
 
 Czechia
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2005   Pavel Boudny (cze)   Milan Spesny (cze)   Tomas Vokrouhlik (cze)  
2006   Pavel Boudny (cze)   Jaroslav Kulhavy (cze)   Filip Eberl (cze)  
2007   Jaroslav Kulhavy (cze)   Milan Spesny (cze)   Jan Skarnitzl (cze)  
2008   Jaroslav Kulhavy (cze)   Jiri Friedl (cze)   Jan Skarnitzl (cze)  
2009   Pavel Boudny (cze)   Jiri Novak (cze)   Milan Spesny (cze)  
2010   Jaroslav Kulhavy (cze)   Kristian Hynek (cze)   Jan Skarnitzl (cze)  
2011   Jan Skarnitzl (cze)   Milan Spesny (cze)   Filip Eberl (cze)  
2012   Pavel Boudny (cze)   Milan Spesny (cze)   Filip Eberl (cze)  
2013   Ondrej Cink (cze)   Jan Skarnitzl (cze)   Matous Ulman (cze)  
2014   Jaroslav Kulhavy (cze)   Jan Skarnitzl (cze)   Pavel Boudny (cze)  
2015   Ondrej Cink (cze)   Jaroslav Kulhavy (cze)   Jan Skarnitzl (cze)  
2016   Jaroslav Kulhavy (cze)   Ondrej Cink (cze)   Jan Skarnitzl (cze)  
2017   Jaroslav Kulhavy (cze)   Jan Skarnitzl (cze)   Tomas Paprstka (cze)  
2018   Jaroslav Kulhavy (cze)   Ondrej Cink (cze)   Jan Skarnitzl (cze)  

7 victories: Jaroslav Kulhavy (cze)
4 victories: Pavel Boudny (cze)
2 victories: Ondrej Cink (cze)