NC CZECHIA
 
 Czechia
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2001   Katerina Nash (Hanusova) (cze)   Ilona Bublova (cze)   Martina Nemcova (cze)  
2005   Martina Nemcova (cze)   Pavla Havlikova (cze)   Barbora Bohata (cze)  
2006   Tereza Hurikova (cze)   Pavla Havlikova (cze)   Tereza Jansova (cze)  
2007   Katerina Nash (Hanusova) (cze)   Tereza Hurikova (cze)   Sarka Chmurova (cze)  
2008   Pavla Havlikova (cze)   Sarka Chmurova (cze)   Ilona Bublova (cze)  
2009   Tereza Nemcova (cze)   Pavla Havlikova (cze)   Pavlina Sulcova (cze)  
2010   Katerina Nash (Hanusova) (cze)   Pavla Havlikova (cze)   Tereza Hurikova (cze)  
2011   Tereza Hurikova (cze)   Pavlina Sulcova (cze)   Pavla Havlikova (cze)  
2012   Tereza Hurikova (cze)   Lucie Vesela (cze)   Pavlina Sulcova (cze)  
2013   Tereza Hurikova (cze)   Pavla Havlikova (cze)   Lucie Vesela (cze)  
2014   Pavla Havlikova (cze)   Lucie Vesela (cze)   Karla Stepanova (cze)  
2015   Karla Stepanova (cze)   Tereza Hurikova (cze)   Jitka Cabelicka (Skarnitzlova) (cze)  
2016   Karla Stepanova (cze)   Jitka Cabelicka (Skarnitzlova) (cze)   Hana Jezkova (cze)  
2017   Katerina Nash (Hanusova) (cze)   Jitka Cabelicka (Skarnitzlova) (cze)   Karla Stepanova (cze)  
2018   Jitka Cabelicka (Skarnitzlova) (cze)   Karla Stepanova (cze)   Hana Jezkova (cze)  

4 victories: Tereza Hurikova (cze), Katerina Nash (Hanusova) (cze)
2 victories: Pavla Havlikova (cze), Karla Stepanova (cze)