NC FINLAND
 
 Finland
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1984   Tea Vikstedt-Nyman (fin)   Rauni Pussi (fin)   Päivi Hällfors (fin)  
1990   Tea Vikstedt-Nyman (fin)  
1998   Katja Koivulahti (fin)   Marina Rantanen (fin)   Sirpa Ahlroos-Kouko (fin)  
1999   Sirpa Ahlroos-Kouko (fin)   Katja Koivulahti (fin)   Isa Vierula (fin)  
2001   Maija Rossi (Laurila) (fin)   Heli Matikainen (fin)   Katja Koivulahti (fin)  
2002   Päivi Tommola (fin)   Maija Rossi (Laurila) (fin)   Heli Matikainen (fin)  
2012   Maija Rossi (Laurila) (fin)  
2014   Suvi Kangaskokko (Lavonen) (fin)   Maija Rossi (Laurila) (fin)   Pia Pensaari (fin)  
2015   Susanna Laurila (fin)   Suvi Kangaskokko (Lavonen) (fin)   Heidi Onger (fin)  
2017   Susanna Laurila (fin)   Kajsa Salmela (fin)   Heidi Onger (fin)  
2017   Susanna Laurila (fin)   Suvi Kangaskokko (Lavonen) (fin)   Viivi Puskala (fin)  

3 victories: Susanna Laurila (fin)
2 victories: Maija Rossi (Laurila) (fin), Tea Vikstedt-Nyman (fin)