CYCLEBASE RANKING
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
2007      Khalen Young (aus)   Robert De Wilde (ned)   Pablo Gutierrez (fra)  
2008      Donny Robinson (usa)   Maris Strombergs (lat)   Jared Graves (aus)  
2009      Donny Robinson (usa)   Sam Willoughby (aus)   Maris Strombergs (lat)  
2010      Maris Strombergs (lat)   Sam Willoughby (aus)   Marc Willers (nzl)  
2011      Marc Willers (nzl)   Joris Daudet (fra)   Connor Fields (usa)  
2012      Sam Willoughby (aus)   Connor Fields (usa)   David Herman (usa)  
2013      Connor Fields (usa)   Sam Willoughby (aus)   Jelle Van Gorkom (ned)  
2014      Sam Willoughby (aus)   Anthony Dean (aus)   Tory Nyhaug (can)  
2015      Liam Phillips (gbr)   Niek Kimmann (ned)   Jelle Van Gorkom (ned)  
2016      Corben Sharrah (usa)   Carlos Alberto Ramirez Yepes (col)   Nicholas Long (usa)  
2017      Sylvain Andre (fra)   Connor Fields (usa)   Tory Nyhaug (can)  

2 victories: Donny Robinson (usa), Sam Willoughby (aus)