CYCLEBASE RANKING
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1992      Albert Iten (sui)   Jimmy Deaton (usa)   Dave Cullinan (usa)  
Philippe Perakis (sui)  
Andrew Shandro (can)  
1993      J├╝rgen Beneke (ger)   Stefano Migliorini (ita)   Morten Jemtegaard (nor)  
John Tomac (usa)  
1994      Francois Gachet (fra)   J├╝rgen Beneke (ger)   Myles Rockwell (usa)  
1995      Nicolas Vouilloz (fra)   Mike King (usa)   Francois Gachet (fra)  
1996      Nicolas Vouilloz (fra)   Tomas Misser (esp)   Mike King (usa)  
1997      J├╝rgen Beneke (ger)   Corrado Herin (ita)   Nicolas Vouilloz (fra)  
1998      Nicolas Vouilloz (fra)   Brian Lopes (usa)   David Vazquez Lopez (esp)  
1999      Nicolas Vouilloz (fra)   Cedric Gracia (fra)   Eric Carter (usa)  
2000      Steve Peat (gbr)   Nicolas Vouilloz (fra)   Cedric Gracia (fra)  
2001      Nicolas Vouilloz (fra)   Greg Minnaar (rsa)   Mickael Pascal (fra)  
2002      Steve Peat (gbr)   Cedric Gracia (fra)   Christopher Kovarik (aus)  
2003      Greg Minnaar (rsa)   Mickael Pascal (fra)   Cedric Gracia (fra)  
2004      Steve Peat (gbr)   Samuel Hill (aus)   Nathan Rennie (aus)  
2005      Greg Minnaar (rsa)   Samuel Hill (aus)   Cedric Gracia (fra)  
2006      Samuel Hill (aus)   Steve Peat (gbr)   Michal Prokop (cze)  
2007      Samuel Hill (aus)   Gee Atherton (gbr)   Brian Lopes (usa)  
2008      Gee Atherton (gbr)   Greg Minnaar (rsa)   Samuel Hill (aus)  
2009      Greg Minnaar (rsa)   Steve Peat (gbr)   Samuel Hill (aus)  
2010      Greg Minnaar (rsa)   Gee Atherton (gbr)   Jared Graves (aus)  
2011      Aaron Gwin (usa)   Danny Hart (gbr)   Greg Minnaar (rsa)  
2012      Greg Minnaar (rsa)   Aaron Gwin (usa)   Gee Atherton (gbr)  
2013      Steve Smith (can)   Gee Atherton (gbr)   Greg Minnaar (rsa)  
2014      Josh Bryceland (gbr)   Gee Atherton (gbr)   Troy Brosnan (aus)  
2015      Aaron Gwin (usa)   Loic Bruni (fra)   Greg Minnaar (rsa)  
2016      Danny Hart (gbr)   Aaron Gwin (usa)   Troy Brosnan (aus)  

5 victories: Greg Minnaar (rsa), Nicolas Vouilloz (fra)
3 victories: Steve Peat (gbr)
2 victories: J├╝rgen Beneke (ger), Aaron Gwin (usa), Samuel Hill (aus)