CYCLEBASE RANKING
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1992      Albert Iten (sui)   Jimmy Deaton (usa)   Dave Cullinan (usa)  
Philippe Perakis (sui)  
Andrew Shandro (can)  
1993      J├╝rgen Beneke (ger)   Stefano Migliorini (ita)   Morten Jemteg├ąrd (nor)  
John Tomac (usa)  
1994      Francois Gachet (fra)   J├╝rgen Beneke (ger)   Myles Rockwell (usa)  
Nicolas Vouilloz (fra)  
1995      Nicolas Vouilloz (fra)   Mike King (usa)   Francois Gachet (fra)  
1996      Nicolas Vouilloz (fra)   Tomas Misser Vilaseca (esp)   Mike King (usa)  
1997      J├╝rgen Beneke (ger)   Corrado Herin (ita)   Nicolas Vouilloz (fra)  
1998      Nicolas Vouilloz (fra)   Brian Lopes (usa)   David Vazquez Lopez (esp)  
1999      Nicolas Vouilloz (fra)   Cedric Gracia (fra)   Eric Carter (usa)  
2000      Steve Peat (gbr)   Nicolas Vouilloz (fra)   Cedric Gracia (fra)  
2001      Nicolas Vouilloz (fra)   Greg Minnaar (rsa)   Mickael Pascal (fra)  
2002      Steve Peat (gbr)   Cedric Gracia (fra)   Christopher Kovarik (aus)  
2003      Greg Minnaar (rsa)   Cedric Gracia (fra)   Mickael Pascal (fra)  
2004      Steve Peat (gbr)   Samuel Hill (aus)   Nathan Rennie (aus)  
2005      Greg Minnaar (rsa)   Samuel Hill (aus)   Cedric Gracia (fra)  
2006      Samuel Hill (aus)   Steve Peat (gbr)   Greg Minnaar (rsa)  
2007      Samuel Hill (aus)   Gee Atherton (gbr)   Matti Lehikoinen (fin)  
2008      Gee Atherton (gbr)   Greg Minnaar (rsa)   Samuel Hill (aus)  
2009      Greg Minnaar (rsa)   Steve Peat (gbr)   Jared Graves (aus)  
2010      Gee Atherton (gbr)   Greg Minnaar (rsa)   Jared Graves (aus)  
2011      Aaron Gwin (usa)   Danny Hart (gbr)   Greg Minnaar (rsa)  
2012      Greg Minnaar (rsa)   Gee Atherton (gbr)   Aaron Gwin (usa)  
2013      Gee Atherton (gbr)   Steve Smith (can)   Greg Minnaar (rsa)  
2014      Joshua Bryceland (gbr)   Gee Atherton (gbr)   Troy Brosnan (aus)  
2015      Loic Bruni (fra)   Aaron Gwin (usa)   Greg Minnaar (rsa)  
2016      Danny Hart (gbr)   Aaron Gwin (usa)   Troy Brosnan (aus)  

5 victories: Nicolas Vouilloz (fra)
4 victories: Greg Minnaar (rsa)
3 victories: Gee Atherton (gbr), Steve Peat (gbr)
2 victories: J├╝rgen Beneke (ger), Samuel Hill (aus)