CYCLEBASE RANKING
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1991      Sara Ballantyne (usa)   Juliana Furtado (usa)   Silvia F√ľrst (sui)  
1992      Juliana Furtado (usa)   Ruthie Matthes (usa)   Chantal Daucourt (sui)  
1993      Juliana Furtado (usa)   Ruthie Matthes (usa)   Alison Sydor (can)  
1994      Juliana Furtado (usa)   Susan De Mattei (usa)   Silvia F√ľrst (sui)  
1995      Juliana Furtado (usa)   Paola Pezzo (ita)   Alison Sydor (can)  
1996      Alison Sydor (can)   Gunn-Rita Dahle Flesj√• (nor)   Susan De Mattei (usa)  
1997      Paola Pezzo (ita)   Alison Sydor (can)   Chantal Daucourt (sui)  
1998      Alison Sydor (can)   Laurence Leboucher (fra)   Gunn-Rita Dahle Flesj√• (nor)  
1999      Alison Sydor (can)   Gunn-Rita Dahle Flesj√• (nor)   Margarita Fullana Riera (esp)  
2000      Barbara Blatter (sui)   Margarita Fullana Riera (esp)   Alison Sydor (can)  
2001      Barbara Blatter (sui)   Alison Dunlap (usa)   Sabine Spitz (ger)  
2002      Sabine Spitz (ger)   Gunn-Rita Dahle Flesj√• (nor)   Margarita Fullana Riera (esp)  
Alison Sydor (can)  
2003      Gunn-Rita Dahle Flesj√• (nor)   Sabine Spitz (ger)   Maja Wloszczowska (pol)  
2004      Gunn-Rita Dahle Flesj√• (nor)   Marie-Helene Premont (can)   Irina Kalentyeva (rus)  
Alison Sydor (can)  
2005      Gunn-Rita Dahle Flesj√• (nor)   Sabine Spitz (ger)   Marie-Helene Premont (can)  
2006      Gunn-Rita Dahle Flesj√• (nor)   Marie-Helene Premont (can)   Irina Kalentyeva (rus)  
2007      Irina Kalentyeva (rus)   Sabine Spitz (ger)   Marie-Helene Premont (can)  
2008      Marie-Helene Premont (can)   Sabine Spitz (ger)   Irina Kalentyeva (rus)  
2009      Elisabeth Osl (aut)   Lene Byberg (nor)   Irina Kalentyeva (rus)  
2010      Catharine Pendrel (can)   Esther S√ľss (sui)   Willow Koerber (usa)  
2011      Catharine Pendrel (can)   Julie Bresset (fra)   Maja Wloszczowska (pol)  
2012      Julie Bresset (fra)   Gunn-Rita Dahle Flesj√• (nor)   Catharine Pendrel (can)  
2013      Alexandra Engen (swe)   Maja Wloszczowska (pol)   Eva Lechner (ita)  
2014      Jolanda Neff (sui)   Annika Langvad (den)   Catharine Pendrel (can)  
2015      Jolanda Neff (sui)   Annika Langvad (den)   Gunn-Rita Dahle Flesj√• (nor)  
2016      Jolanda Neff (sui)   Annika Langvad (den)   Catharine Pendrel (can)  

4 victories: Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor), Juliana Furtado (usa)
3 victories: Jolanda Neff (sui), Alison Sydor (can)
2 victories: Barbara Blatter (sui), Catharine Pendrel (can)