CYCLEBASE RANKING
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1991      John Tomac (usa)   Gerhard Zadrobilek (aut)   Rishi Grewal (usa)  
1992      Thomas Frischknecht (sui)   John Tomac (usa)   Ned Overend (usa)  
1993      Thomas Frischknecht (sui)   John Tomac (usa)   David Juarez (usa)  
1994      Bart Brentjens (ned)   Thomas Frischknecht (sui)   David Juarez (usa)  
1995      Thomas Frischknecht (sui)   Rune H√łydahl (nor)   Jan √ėstergaard (den)  
1996      Christophe Dupouey (fra)   Thomas Frischknecht (sui)   Miguel Martinez (fra)  
1997      Miguel Martinez (fra)   Christophe Dupouey (fra)  
Cadel Evans (aus)  
1998      Cadel Evans (aus)   Rune H√łydahl (nor)   Miguel Martinez (fra)  
1999      Cadel Evans (aus)   Miguel Martinez (fra)   Bas Van Dooren (ned)  
2000      Miguel Martinez (fra)   Filip Meirhaeghe (bel)   Thomas Frischknecht (sui)  
2001      Roland Green (can)   Jose Antonio Hermida Ramos (esp)   Miguel Martinez (fra)  
2002      Filip Meirhaeghe (bel)   Christoph Sauser (sui)   Bart Brentjens (ned)  
2003      Filip Meirhaeghe (bel)   Julien Absalon (fra)   Roel Paulissen (bel)  
2004      Roel Paulissen (bel)   Julien Absalon (fra)   Christoph Sauser (sui)  
2005      Christoph Sauser (sui)   Jose Antonio Hermida Ramos (esp)   Julien Absalon (fra)  
2006      Julien Absalon (fra)   Christoph Sauser (sui)   Ralph N√§f (sui)  
2007      Julien Absalon (fra)   Christoph Sauser (sui)   Roel Paulissen (bel)  
2008      Christoph Sauser (sui)   Julien Absalon (fra)   Roel Paulissen (bel)  
2009      Julien Absalon (fra)   Jose Antonio Hermida Ramos (esp)   Roel Paulissen (bel)  
2010      Nino Schurter (sui)   Julien Absalon (fra)   Jose Antonio Hermida Ramos (esp)  
2011      Jaroslav Kulhavy (cze)   Nino Schurter (sui)   Julien Absalon (fra)  
2012      Nino Schurter (sui)   Jaroslav Kulhavy (cze)   Burry Stander (rsa)  
2013      Nino Schurter (sui)   Julien Absalon (fra)   Jaroslav Kulhavy (cze)  
2014      Julien Absalon (fra)   Nino Schurter (sui)   Fabian Giger (sui)  
2015      Nino Schurter (sui)   Julien Absalon (fra)   Florian Vogel (sui)  
2016      Nino Schurter (sui)   Julien Absalon (fra)   Maxime Marotte (fra)  

5 victories: Nino Schurter (sui)
4 victories: Julien Absalon (fra)
3 victories: Thomas Frischknecht (sui)
2 victories: Cadel Evans (aus), Miguel Martinez (fra), Filip Meirhaeghe (bel), Christoph Sauser (sui)