WATERLOO
 
 United States of America
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2014   Katherine Compton (usa)   Georgia Gould (usa)   Caroline Mani (fra)  
2014   Katherine Compton (usa)   Caroline Mani (fra)   Georgia Gould (usa)  
2015   Kaitlin Keough (Antonneau) (usa)   Amanda Miller (usa)   Crystal Anthony (usa)  
2015   Crystal Anthony (usa)   Caroline Mani (fra)   Kaitlin Keough (Antonneau) (usa)  
2016   Katherine Compton (usa)   Ellen Noble (usa)   Amanda Miller (usa)  
2016   Kaitlin Keough (Antonneau) (usa)   Ellen Noble (usa)   Caroline Mani (fra)  
2017   Katherine Compton (usa)   Loes Sels (bel)   Christel Ferrier-Bruneau (fra)  
2017   Sanne Cant (bel)   Kaitlin Keough (Antonneau) (usa)   Ellen Noble (usa)  
2018   Evie Richards (gbr)   Ellen Noble (usa)   Ellen Van Loy (bel)  
2018   Marianne Vos (ned)   Ellen Noble (usa)   Katerina Nash (Hanusova) (cze)  

4 victories: Katherine Compton (usa)
2 victories: Kaitlin Keough (Antonneau) (usa)