NC BELGIUM
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1959   Victoire Van Nuffel (bel)   Yvonne Reynders (bel)   Josette Cornelis (bel)  
1960   Marie-Thérèse Naessens (bel)   Victoire Van Nuffel (bel)   Yvonne Reynders (bel)  
1961   Marie-Thérèse Naessens (bel)   Yvonne Reynders (bel)   Louisa Smits (bel)  
1962   Marie-Thérèse Naessens (bel)   Annie Vermeiren (bel)   Louisa Smits (bel)  
1963   Marie-Thérèse Naessens (bel)   Louisa Smits (bel)   Annie Vermeiren (bel)  
1964   Louisa Smits (bel)   Marie-Thérèse Naessens (bel)   Denise Bral (bel)  
1965   Christiane Goeminne (bel)   Marie-Thérèse Naessens (bel)   Louisa Smits (bel)  
1966   Yvonne Reynders (bel)   Simone Ellegeest (bel)   Denise Bral (bel)  
Christiane Goeminne (bel)  
1967   Christiane Goeminne (bel)   Yvonne Reynders (bel)   Micheline Stas (bel)  
1969   Christiane Goeminne (bel)   Suzanne Sohie (bel)   Rosette Patoor (bel)  
1974   Linda Rombouts (bel)   Christiane Goeminne (bel)   Renée Ganneau (fra)  
1975   Christiane Goeminne (bel)   Linda Rombouts (bel)   Viviane Bailly (bel)  
1976   Christiane Goeminne (bel)   Linda Rombouts (bel)   Viviane Bailly (bel)  
1977   Viviane Bailly (bel)   Christiane Goeminne (bel)   Frieda Maes (bel)  
1977   Frieda Maes (bel)   Viviane Bailly (bel)  
1979   Frieda Maes (bel)   Jenny De Smet (bel)   Maria Hemmerechts (bel)  
1979   Claudine Vierstraete (bel)   Maria Hemmerechts (bel)  
1981   Claudine Vierstraete (bel)   Marie-Jeanne Thijs (bel)   Christel Herremans (bel)  
1982   Claudine Vierstraete (bel)   Christel Herremans (bel)   Marie-Jeanne Thijs (bel)  
1983   Claudine Vierstraete (bel)   Carine Dhondt (bel)   Carine Deman (bel)  
1984   Claudine Vierstraete (bel)   Carine Dhondt (bel)   Carine Deman (bel)  
1985   Sofia Commeyne (bel)  
1986   Claudine Vierstraete (bel)   Marie-Line Hajdu (bel)   Veronique Schurman (bel)  
1987   Kristel Werckx (bel)   Jenny De Smet (bel)   Marie-Line Hajdu (bel)  
1988   Kristel Werckx (bel)   Veronique Schurman (bel)   Marie-Line Hajdu (bel)  
1989   Martine Schotte (bel)   Godelieve Jansens (bel)   Nadine Fiers (bel)  
1990   Kristel Werckx (bel)   Godelieve Jansens (bel)   Martine Schotte (bel)  
1991   Kristel Werckx (bel)   Patsy Maegerman (bel)   Martine Schotte (bel)  
1992   Patsy Maegerman (bel)   Kristel Werckx (bel)   Veronique Schurman (bel)  
1993   Kristel Werckx (bel)   Patsy Maegerman (bel)   Veronique Coene (bel)  
1994   Annick Geeraert (bel)   Kristel Werckx (bel)   Sophie De Champs (bel)  
1995   An Philipsen (bel)   Annick Geeraert (bel)   Veronique Coene (bel)  
1996   Annick Geeraert (bel)   An Philipsen (bel)   Kathleen Vermeiren (bel)  
1997   Annick Geeraert (bel)   An Philipsen (bel)   Kathleen Vermeiren (bel)  
1998   An Philipsen (bel)   Linda Troyekens (bel)   Annick Geeraert (bel)  
2000   Evy Van Damme (bel)   Sandra Degueldre (bel)   Veronique Coene (bel)  
2001   Ingeborg Marx (bel)   Nele Van Den Bossche (bel)   Veronique Coene (bel)  
2003   Kim Schoonbaert (bel)   Fauve Defloor (bel)   Karen Verbeek (bel)  
2007   Jolien D`Hoore (bel)   Elke Vanderhauwaert (bel)   Jennifer De Merlier (bel)  
2008   Jolien D`Hoore (bel)   Myriam Jacotey (bel)   Elodie Andre (bel)  
2009   Elodie Andre (bel)   Jannis Bal (bel)   Eline De Roover (bel)  
2010   Steffi Lodewijks (bel)   Elodie Andre (bel)   Eline De Roover (bel)  
2013   Shana Dalving (bel)   Nathalie Verschelden (bel)   Sarah Inghelbrecht (bel)  
2014   Nicky Degrendele (bel)   Catherine Wernimont (bel)   Shana Dalving (bel)  
2017   Nicky Degrendele (bel)   Catherine Wernimont (bel)   Noa Selosse (bel)  

6 victories: Claudine Vierstraete (bel)
5 victories: Christiane Goeminne (bel), Kristel Werckx (bel)
4 victories: Marie-Thérèse Naessens (bel)
3 victories: Annick Geeraert (bel)
2 victories: Nicky Degrendele (bel), Jolien D`Hoore (bel), Frieda Maes (bel), An Philipsen (bel)