CYCLEBASE RANKINGS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1997-1998      Richard Groenendaal (ned)   Adri Van Der Poel (ned)   Mario De Clercq (bel)  
Daniele Pontoni (ita)  
1998-1999      Mario De Clercq (bel)   Sven Nys (bel)   Adri Van Der Poel (ned)  
1999-2000      Sven Nys (bel)   Richard Groenendaal (ned)   Adri Van Der Poel (ned)  
2000-2001      Richard Groenendaal (ned)   Erwin Vervecken (bel)   Mario De Clercq (bel)  
2001-2002      Mario De Clercq (bel)   Sven Nys (bel)   Erwin Vervecken (bel)  
2002-2003      Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   Mario De Clercq (bel)  
2003-2004      Bart Wellens (bel)   Sven Nys (bel)   Ben Berden (bel)  
2004-2005      Sven Nys (bel)   Sven Vanthourenhout (bel)   Erwin Vervecken (bel)  
2005-2006      Sven Nys (bel)   Erwin Vervecken (bel)   Gerben De Knegt (ned)  
2006-2007      Sven Nys (bel)   Erwin Vervecken (bel)   Bart Wellens (bel)  
2007-2008      Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   Lars Boom (ned)  
2008-2009      Sven Nys (bel)   Niels Albert (bel)   Bart Wellens (bel)  
2009-2010      Zdenek Stybar (cze)   Sven Nys (bel)   Niels Albert (bel)  
2010-2011      Sven Nys (bel)   Niels Albert (bel)   Zdenek Stybar (cze)  
2011-2012      Kevin Pauwels (bel)   Sven Nys (bel)   Zdenek Stybar (cze)  
2012-2013      Niels Albert (bel)   Sven Nys (bel)   Kevin Pauwels (bel)  
2013-2014      Sven Nys (bel)   Niels Albert (bel)   Lars Van Der Haar (ned)  
2014-2015      Kevin Pauwels (bel)   Mathieu Van Der Poel (ned)   Lars Van Der Haar (ned)  
2015-2016      Wout Van Aert (bel)   Kevin Pauwels (bel)   Lars Van Der Haar (ned)  
2016-2017      Wout Van Aert (bel)   Mathieu Van Der Poel (ned)   Kevin Pauwels (bel)  

9 victories: Sven Nys (bel)
2 victories: Mario De Clercq (bel), Richard Groenendaal (ned), Kevin Pauwels (bel), Wout Van Aert (bel)