CYCLEBASE RANKINGS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1999-2000      Laurent Gane (fra)   Arnaud Tournant (fra)   Jens Fiedler (ger)  
2000-2001      Juan Llaneras Rosello (esp)   Jens Lehmann (ger)   Florian Rousseau (fra)  
2001-2002      Arnaud Tournant (fra)   Laurent Gane (fra)   Franco Marvulli (sui)  
2002-2003      Franco Marvulli (sui)   Chris Hoy (gbr)   Matthew Gilmore (bel)  
2003-2004      Franco Marvulli (sui)   Jens Fiedler (ger)   Rene Wolff (ger)  
2004-2005      Theo Bos (ned)   Robert Hayles (gbr)   Gregory Henderson (nzl)  
2005-2006      Theo Bos (ned)   Mickael Bourgain (fra)   Matthew Gilmore (bel)  
Arnaud Tournant (fra)  
2006-2007      Chris Hoy (gbr)   Franco Marvulli (sui)   Bruno Risi (sui)  
2007-2008      Chris Hoy (gbr)   Bradley Wiggins (gbr)   Teun Mulder (ned)  
2008-2009      Leigh Howard (aus)   Gregory Bauge (fra)   Jason Kenny (gbr)  
2009-2010      Cameron Meyer (aus)   Leigh Howard (aus)   Chris Hoy (gbr)  
2010-2011      Chris Hoy (gbr)   Cameron Meyer (aus)   Jason Kenny (gbr)  
2011-2012      Glenn O`Shea (aus)   Chris Hoy (gbr)   Kenny De Ketele (bel)  
2012-2013      Lasse Norman Hansen (den)   Jason Kenny (gbr)   Stefan B├Âtticher (ger)  
2013-2014      Francois Pervis (fra)   Jasper De Buyst (bel)   Thomas Boudat (fra)  
2014-2015      Fabian Hernando Puerta Zapata (col)   Bobby Lea (usa)   Elia Viviani (ita)  
2015-2016      Joachim Eilers (ger)   Jason Kenny (gbr)   Sebastian Mora Vedri (esp)  
2016-2017      Benjamin Thomas (fra)   Kenny De Ketele (bel)   Tomas Babek (cze)  

3 victories: Chris Hoy (gbr)
2 victories: Theo Bos (ned), Franco Marvulli (sui)