CYCLEBASE RANKINGS ENDURANCE
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1999-2000      Robert Bartko (ger)   Andreas Kappes (ger)   Jimmi Madsen (den)  
2000-2001      Jens Lehmann (ger)   Juan Llaneras Rosello (esp)   Matthew Gilmore (bel)  
2001-2002      Bruno Risi (sui)   Scott McGrory (aus)   Matthew Gilmore (bel)  
2002-2003      Matthew Gilmore (bel)   Marco Villa (ita)   Franz Stocher (aut)  
2003-2004      Franco Marvulli (sui)   Bruno Risi (sui)   Walter Fernando Perez (arg)  
2004-2005      Robert Hayles (gbr)   Robert Bartko (ger)   Gregory Henderson (nzl)  
2005-2006      Mikhail Ignatiev (rus)   Jens Mouris (ned)   Guido Fulst (ger)  
2006-2007      Jens Mouris (ned)   Franco Marvulli (sui)   Bruno Risi (sui)  
2007-2008      Bradley Wiggins (gbr)   Michael Mørkøv Christensen (den)   Roger Kluge (ger)  
2008-2009      Leigh Howard (aus)   Roger Kluge (ger)   Chris Newton (gbr)  
2009-2010      Tom Scully (nzl)   Kwok Ho Ting (hkg)   Cameron Meyer (aus)  
2010-2011      Cameron Meyer (aus)   Leigh Howard (aus)   Morgan Kneisky (fra)  
2011-2012      Glenn O`Shea (aus)   Kenny De Ketele (bel)   Juan Esteban Arango Carvajal (col)  
2012-2013      Lasse Norman Hansen (den)   Vivien Brisse (fra)   Martyn Irvine (irl)  
2013-2014      Jasper De Buyst (bel)   Kenny De Ketele (bel)   Thomas Boudat (fra)  
2014-2015      Bobby Lea (usa)   Scott Law (aus)   Otto Vergaerde (bel)  
2015-2016      Sebastian Mora Vedri (esp)   Claudio Imhof (sui)   Kenny De Ketele (bel)  
2016-2017      Benjamin Thomas (fra)   Kenny De Ketele (bel)   Morgan Kneisky (fra)  
2017-2018      Niklas Larsen (den)   Kenny De Ketele (bel)   Benjamin Thomas (fra)