NAMUR
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2009   Daphny Van Den Brand (ned)   Pavla Havlikova (cze)   Helen Wyman (Saunders) (gbr)  
2010   Sanne Van Paassen (ned)   Daphny Van Den Brand (ned)   Sanne Cant (bel)  
2011   Marianne Vos (ned)   Lucie Chainel-Lefevre (fra)   Katherine Compton (usa)  
2012   Katherine Compton (usa)   Katerina Nash (Hanusova) (cze)   Marianne Vos (ned)  
2013   Katherine Compton (usa)   Marianne Vos (ned)   Nikki Brammeier (Harris) (gbr)  
2014   Katerina Nash (Hanusova) (cze)   Marianne Vos (ned)   Katherine Compton (usa)  
2015   Nikki Brammeier (Harris) (gbr)   Caroline Mani (fra)   Eva Lechner (ita)  
2016   Katerina Nash (Hanusova) (cze)   Eva Lechner (ita)   Sophie De Boer (ned)  
2017   Evie Richards (gbr)   Nikki Brammeier (Harris) (gbr)   Eva Lechner (ita)  
2018   Lucinda Brand (ned)   Marianne Vos (ned)   Annemarie Worst (ned)  

2 victories: Katherine Compton (usa), Katerina Nash (Hanusova) (cze)