WORLD CHAMPIONSHIPS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1982      Kim Johnson (usa)  
1983      Monique Franssen (ned)  
1984      Pauline Williams (aus)  
1985      Jacqueline Hawk (aus)  
1986      Sarah Nichols (gbr)  
1987      Anita Van De Mortel (ned)  
1988      Anita Van De Mortel (ned)  
1989      Fiona Langfeldt (aus)  
1990      Melanie Van Deene (ned)   Lisa Wright (gbr)   Anita Van De Mortel (ned)  
1991      Corine Dorland (ned)   Wendy Dekker (ned)   Kerstin Munski (ger)  
1992      Christelle Le Saout (fra)   Corine Dorland (ned)   Kerstin Munski (ger)  
1993      Corine Dorland (ned)   Wendy Dekker (ned)   Tina Madsen (den)  
1994      Corine Dorland (ned)   Karien Gubbels (ned)   Tina Madsen (den)  
1995      Sabine Caballe (fra)   Judith Meza (chi)   Astrid Delescluse (fra)  
1996       Natarsha Williams (aus)   Natascha Massop (ned)   Kerstin Munski (ger)  
1997       Michelle Cairns (usa)   Karien Gubbels (ned)   Marie McGilvary (usa)  
1998       Rachael Marshall (aus)   Marie McGilvary (usa)   Brigitte Busschers (ned)  
1999       Audrey Pichol (fra)   Dagmara Polakova (svk)   Tatjana Schocher (sui)  
2000       Natarsha Williams (aus)   Ellen Bollansee (bel)   Maria Gabriela Diaz (arg)  
2001       Maria Gabriela Diaz (arg)   Marie McGilvary (usa)   Elodie Ajinca (fra)  
2002       Maria Gabriela Diaz (arg)   Karine Chambonneau (fra)   Jana Horakova (cze)  
2003       Elodie Ajinca (fra)   Willy Kanis (ned)   Tatjana Schocher (sui)  
2004       Maria Gabriela Diaz (arg)   Cyrielle Convert (fra)   Alice Jung (usa)  
2005       Willy Kanis (ned)   Renee Junga (aus)   Laetitia Le Corguille (fra)  
2006       Willy Kanis (ned)   Maria Gabriela Diaz (arg)   Cecile Lazzarotto (fra)  
2007       Shanaze Reade (gbr)   Sarah Walker (nzl)   Jana Horakova (cze)  
2008       Shanaze Reade (gbr)   Anne-Caroline Chausson (fra)   Sarah Walker (nzl)  
2009       Sarah Walker (nzl)   Eva Ailloud (fra)   Arielle Martin (usa)  
2010       Shanaze Reade (gbr)   Sarah Walker (nzl)   Alise Willoughby (Post) (usa)  
2011       Mariana Pajon (col)   Sarah Walker (nzl)   Magalie Pottier (fra)  
2012       Magalie Pottier (fra)   Eva Ailloud (fra)   Romana Labounkova (cze)  
2013       Caroline Buchanan (aus)   Lauren Reynolds (aus)   Manon Valentino (fra)  
2014       Mariana Pajon (col)   Alise Willoughby (Post) (usa)   Laura Smulders (ned)  
2015       Stefany Hernandez (ven)   Caroline Buchanan (aus)   Simone Tetsche Christensen (den)  
2016       Mariana Pajon (col)   Caroline Buchanan (aus)   Alise Willoughby (Post) (usa)  
2017       Alise Willoughby (Post) (usa)   Caroline Buchanan (aus)   Mariana Pajon (col)  
2018       Laura Smulders (ned)   Merel Smulders (ned)   Judy Baauw (ned)  

3 victories: Maria Gabriela Diaz (arg), Corine Dorland (ned), Mariana Pajon (col), Shanaze Reade (gbr)
2 victories: Willy Kanis (ned), Anita Van De Mortel (ned), Natarsha Williams (aus)