WORLD CHAMPIONSHIPS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1982      Greg Hill (usa)  
1983      Clint Miller (usa)  
1985      Gary Ellis (usa)  
1986      Tommy Brackens (usa)  
1987      Gary Ellis (usa)  
1988      Gary Ellis (usa)  
1989      Charles Townsend (usa)  
1990      Wilco Groenendaal (ned)   Rob Bulten (ned)   Yannick Delporte (fra)  
1991      Christophe Leveque (fra)   Bas De Bever (ned)   Wilco Groenendaal (ned)  
1992      Wilco Groenendaal (ned)   Christophe Leveque (fra)   Daniel Rojas (chi)  
1993      Gary Ellis (usa)   Dale Holmes (gbr)   Charles Townsend (usa)  
1994      Danny Nelson (usa)   Matt Hadan (usa)   Wilco Groenendaal (ned)  
1995      Christophe Leveque (fra)   Gary Ellis (usa)   Jamie Staff (gbr)  
1996       Dale Holmes (gbr)   Randy Stumpfhauser (usa)   Florent Boutte (fra)  
1997       John Purse (usa)   Greg Romero (usa)   Matt Hadan (usa)  
1998       Thomas Allier (fra)   Andy Contes (usa)   Dylan Clayton (gbr)  
1999       Robert De Wilde (ned)   Christophe Leveque (fra)   Mario Andres Soto (col)  
2000       Thomas Allier (fra)   Christophe Leveque (fra)   Dale Holmes (gbr)  
2001       Dale Holmes (gbr)   Ivo Lakucs (lat)   Randy Stumpfhauser (usa)  
2002       Kyle Bennett (usa)   Randy Stumpfhauser (usa)   Wade Bootes (aus)  
2003       Kyle Bennett (usa)   Randy Stumpfhauser (usa)   Robert De Wilde (ned)  
2004       Warwick Stevenson (aus)   Cristian Becerine (arg)   Ivo Van Der Putten (ned)  
2005       Bubba Harris (usa)   Mike Day (usa)   Robert De Wilde (ned)  
2006       Javier Colombo (arg)   Randy Stumpfhauser (usa)   Mike Day (usa)  
2007       Kyle Bennett (usa)   Khalen Young (aus)   Randy Stumpfhauser (usa)  
2008       Maris Strombergs (lat)   Steven Cisar (usa)   Sifiso Nhlapo (rsa)  
2009       Donny Robinson (usa)   Mike Day (usa)   Ramiro Marino Carlomagno (arg)  
2010       Maris Strombergs (lat)   Sifiso Nhlapo (rsa)   Joris Daudet (fra)  
2011       Joris Daudet (fra)   Maris Strombergs (lat)   Marc Willers (nzl)  
2012       Sam Willoughby (aus)   Joris Daudet (fra)   Moana Moo Caille (fra)  
2013       Connor Fields (usa)   Joris Daudet (fra)   Sylvain André (fra)  
2014       Sam Willoughby (aus)   Tory Nyhaug (can)   Tre Whyte (gbr)  
2015       Niek Kimmann (ned)   Jelle Van Gorkom (ned)   David Graf (sui)  
2016       Joris Daudet (fra)   Niek Kimmann (ned)   Nicholas Long (usa)  
2017       Corben Sharrah (usa)   Sylvain André (fra)   Joris Daudet (fra)  
2018       Sylvain André (fra)   Joris Daudet (fra)   Anderson Ezequiel De Souza Filho (bra)  

4 victories: Gary Ellis (usa)
3 victories: Kyle Bennett (usa)
2 victories: Thomas Allier (fra), Joris Daudet (fra), Wilco Groenendaal (ned), Dale Holmes (gbr), Christophe Leveque (fra), Maris Strombergs (lat), Sam Willoughby (aus)