WORLD CHAMPIONSHIPS 4 CROSS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
2003       Anne-Caroline Chausson (fra)   Sabrina Jonnier (fra)   Jill Kintner (usa)  
2004       Jana Horakova (cze)   Jill Kintner (usa)   Tara Llanes (usa)  
2005       Jill Kintner (usa)   Katrina Miller (aus)   Tara Llanes (usa)  
2006       Jill Kintner (usa)   Anneke Beerten (ned)   Anita Molcik (aut)  
2007       Jill Kintner (usa)   Anneke Beerten (ned)   Melissa Buhl (usa)  
2008       Melissa Buhl (usa)   Jana Horakova (cze)  
2009       Caroline Buchanan (aus)   Jill Kintner (usa)   Melissa Buhl (usa)  
2010       Caroline Buchanan (aus)   Jana Horakova (cze)   Romana Labounkova (cze)  
2011       Anneke Beerten (ned)   Fionn Griffiths (gbr)   Celine Gros (fra)  
2012       Anneke Beerten (ned)   Romana Labounkova (cze)   Celine Gros (fra)  
2013       Caroline Buchanan (aus)   Katy Curd (gbr)   Celine Gros (fra)  
2014       Katy Curd (gbr)   Anneke Beerten (ned)   Steffi Marth (ger)  
2015       Anneke Beerten (ned)   Lucia Oetjen (sui)   Steffi Marth (ger)  
2016       Caroline Buchanan (aus)   Franziska Meyer (ger)   Anneke Beerten (ned)  
2017       Caroline Buchanan (aus)   Romana Labounkova (cze)   Helene Valerie Fruhwirth (aut)  
2018       Romana Labounkova (cze)   Natasha Bradley (gbr)   Raphaela Richter (ger)  

5 victories: Caroline Buchanan (aus)
3 victories: Anneke Beerten (ned), Jill Kintner (usa)