WORLD CHAMPIONSHIPS 4 CROSS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
2003       Michal Prokop (cze)   Eric Carter (usa)   Brian Lopes (usa)  
2004       Eric Carter (usa)   Mickael Deldycke (fra)   Michal Prokop (cze)  
2005       Brian Lopes (usa)   Jared Graves (aus)   Mickael Deldycke (fra)  
2006       Michal Prokop (cze)   Roger Rinderknecht (sui)   Guido Tschugg (ger)  
2007       Brian Lopes (usa)   Romain Saladini (fra)   Jurg Meijer (ned)  
2008       Rafael Alvarez De Lara Lucas (esp)   Roger Rinderknecht (sui)   Mickael Deldycke (fra)  
2009       Jared Graves (aus)   Romain Saladini (fra)   Jakub Riha (cze)  
2010       Tomas Slavik (cze)   Jared Graves (aus)   Michal Prokop (cze)  
2011       Michal Prokop (cze)   Roger Rinderknecht (sui)   Joost Wichman (ned)  
2012       Roger Rinderknecht (sui)   Michael Mechura (cze)   Tomas Slavik (cze)  
2013       Joost Wichman (ned)   Michael Mechura (cze)   Quentin Derbier (fra)  
2014       Tomas Slavik (cze)   Michael Mechura (cze)   Simon Waldburger (sui)  
2015       Aiko Göhler (ger)   Luke Cryer (gbr)   Benedikt Last (ger)  
2016       Mitja Ergaver (slo)   Hannes Slavik (aut)   Luke Cryer (gbr)  
2017       Felix Beckeman (swe)   Quentin Derbier (fra)   Giovanni Pozzoni (ita)  
2018       Quentin Derbier (fra)   Tomas Slavik (cze)   Mikulas Nevrkla (cze)  

3 victories: Michal Prokop (cze)
2 victories: Brian Lopes (usa), Tomas Slavik (cze)