HEUSDEN-ZOLDER
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2000   Hanka Kupfernagel (ger)   Daphny Van Den Brand (ned)   Louise Robinson (gbr)  
2008   Marianne Vos (ned)   Hanka Kupfernagel (ger)   Daphny Van Den Brand (ned)  
2009   Marianne Vos (ned)   Katherine Compton (usa)   Daphny Van Den Brand (ned)  
2010   Katherine Compton (usa)   Marianne Vos (ned)   Sanne Van Paassen (ned)  
2011   Marianne Vos (ned)   Daphny Van Den Brand (ned)   Sanne Van Paassen (ned)  
2012   Marianne Vos (ned)   Katherine Compton (usa)   Sanne Cant (bel)  
2013   Katherine Compton (usa)   Marianne Vos (ned)   Sanne Cant (bel)  
2014   Marianne Vos (ned)   Katerina Nash (Hanusova) (cze)   Pauline Ferrand-Prévot (fra)  
2015   Sanne Cant (bel)   Katherine Compton (usa)   Ellen Van Loy (bel)  
2016   Marianne Vos (ned)   Sanne Cant (bel)   Christine Majerus (lux)  
2017   Sanne Cant (bel)   Katherine Compton (usa)   Corinna Lechner (ger)  
2018   Marianne Vos (ned)   Lucinda Brand (ned)   Sanne Cant (bel)  

7 victories: Marianne Vos (ned)
2 victories: Sanne Cant (bel), Katherine Compton (usa)