KOPPENBERGCROSS
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2002   Laurence Leboucher (fra)   Hilde Quintens (bel)   Marianne Vos (ned)  
2005   Daphny Van Den Brand (ned)   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)   Veerle Ingels (bel)  
2006   Marianne Vos (ned)   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)   Daphny Van Den Brand (ned)  
2007   Daphny Van Den Brand (ned)   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)   Veerle Ingels (bel)  
2009   Pavla Havlikova (cze)   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Sophie De Boer (ned)  
2010   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Sanne Cant (bel)   Sanne Van Paassen (ned)  
2011   Sanne Van Paassen (ned)   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Nikki Brammeier (Harris) (gbr)  
2012   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Nikki Brammeier (Harris) (gbr)   Sanne Cant (bel)  
2013   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Sanne Cant (bel)   Nikki Brammeier (Harris) (gbr)  
2014   Sophie De Boer (ned)   Jolien Verschueren (bel)   Sanne Cant (bel)  
2015   Jolien Verschueren (bel)   [DSQ] Femke Van Den Driessche (bel)   Nikki Brammeier (Harris) (gbr)  
2016   Jolien Verschueren (bel)   Thalita De Jong (ned)   Sophie De Boer (ned)  
2017   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Katherine Compton (usa)   Jolien Verschueren (bel)  
2018   Kim Van De Steene (bel)   Alice Maria Arzuffi (ita)   Annemarie Worst (ned)  

4 victories: Helen Wyman (Saunders) (gbr)
2 victories: Daphny Van Den Brand (ned), Jolien Verschueren (bel)