NOMMAY
 
 France
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2000   Annabella Stropparo (ita)   Laurence Leboucher (fra)   Danielle Jansen (ned)  
2000   Laurence Leboucher (fra)   Virginie Souchon (fra)   Marie-Hélène Coulon (fra)  
2002   Lynne Bessette (can)   Corine Dorland (ned)   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)  
2004   Hanka Kupfernagel (ger)   Maryline Salvetat (fra)   Daphny Van Den Brand (ned)  
2005   Hanka Kupfernagel (ger)   Daphny Van Den Brand (ned)   Maryline Salvetat (fra)  
2005   Maryline Salvetat (fra)   Laurence Leboucher (fra)   Corinne Sempé (fra)  
2007   Laurence Leboucher (fra)   Maryline Salvetat (fra)   Hanka Kupfernagel (ger)  
2007   Pavla Havlikova (cze)   Laurence Leboucher (fra)   Sanne Cant (bel)  
2008   Katherine Compton (usa)   Hanka Kupfernagel (ger)   Georgia Gould (usa)  
2009   Katherine Compton (usa)   Marianne Vos (ned)   Sanne Van Paassen (ned)  
2010   Hanka Kupfernagel (ger)   Jasmin Egger-Achermann (sui)   Caroline Mani (fra)  
2011   Lucie Chainel-Lefevre (fra)   Hanka Kupfernagel (ger)   Gabriella Durrin (Day) (gbr)  
2014   Marianne Vos (ned)   Helen Wyman (Saunders) (gbr)   Eva Lechner (ita)  
2015   Lucie Chainel-Lefevre (fra)   Caroline Mani (fra)   Lisa Heckmann (ger)  
2016   Perrine Clauzel (fra)   Perrine Clauzel (fra)   Evita Muzic (fra)  
2018   Katherine Compton (usa)   Kaitlin Keough (Antonneau) (usa)   Pauline Ferrand-Prévot (fra)  

3 victories: Katherine Compton (usa), Hanka Kupfernagel (ger)
2 victories: Lucie Chainel-Lefevre (fra), Laurence Leboucher (fra)